< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Időjárás Havazásra és erős szélre számíthatunk

| Mobile | RSS

Időjárás Havazásra és erős szélre számíthatunk

2016. december 1. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Időjárás
Havazásra és erős szélre számíthatunk

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) időjárás-előrejelző és veszélyjelző osztálya csütörtökön éjjel figyelmeztető előrejelzést adott ki az ország egész területére péntek éjfélig.

Közölték azt is, hogy Fejér, Komárom-Esztergom, Pest, valamint Veszprém megyék területén a legerősebb széllökések meghaladhatják az óránkénti 90 kilométert.

A várt széllökések így a három fokozatú skála 2., azaz narancs fokozatát érik el. Felhívták a figyelmet arra, hogy az aktuális veszélyjelzések folyamatosan nyomon követhetők az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.
hirdetés

Csütörtökön egyébként általában erősen felhős vagy borult lesz az ég, csupán késő délutántól délnyugaton kezdhet szakadozni a felhőzet – közölte az OMSZ. Elszórtan várható csapadék: napközben már inkább gyenge esőre számíthatunk, esetleg az északkeleti határ közelében lehet havas eső, hó. A hőmérséklet kora délután 2 és 8 fok között valószínű, északkeleten várható a hidegebb idő. Késő estére általában -2 és +5 fok közé hűl le a levegő, az alacsonyabb értékek délnyugaton valószínűek.

forrás:mno.hu

Leave a Reply 87 megnézve, 1 alkalommal mai nap |