< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Az MSZP visszaadná a 13. havi nyugdíjat)))) Le MSZP reviendrait dans 13 pension mensuelle

| Mobile | RSS

Az MSZP visszaadná a 13. havi nyugdíjat)))) Le MSZP reviendrait dans 13 pension mensuelle

2016. december 2. | hozzászólás | Közélet

Az MSZP visszaadná a 13. havi nyugdíjat

fecsegő szimbolum
www.fecsego.eu nemzetközi hírportál

Bangóné Borbély Ildikó az ATV-ben ígérte meg: kezdeményezni fogja, hogy az MSZP nyújtson be törvénymódosítási-javaslatot. Szerinte ha kormányra kerülnének, visszaállítanák a 13. havi nyugdíjat.

A nyugdíjemelés és a magyar nyugdíjasok helyzete volt a téma az ATV A nap híre című műsorában csütörtök este. Az adás vendége volt Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője is, aki szerint – mivel az infláció 2,3 százalékos – a kormánynak 2,3 százalékos nyugdíjemelést kellene adnia.

A szocialista politikus szerint a Fidesz meg akarja vásárolni a nyugdíjasok szavazatát, ezért jelentették be, hogy a korábban kalkulált 0,9 százalék helyett 1,6 százalékos lesz az emelés, és ezért adnak minden nyugdíjasnak karácsonyra 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt.

Arra a kérdésre, hogy az MSZP kormányra kerülés esetén visszaadná-e a 13. havi nyugdíjat (amit a szocialisták vettek el) Bangóné úgy felelt: szerinte biztos. Hozzátette, megígéri, hogy kezdeményezni fogja a pártján belül.

„Beszéljük meg, hogy adjunk be egy törvénymódosítást arra, hogy a Fidesz vezesse be a 13. havi nyugdíjat” – mondta a képviselő.

forrás:atv.hu

Le MSZP reviendrait dans 13 pension mensuelle


www.fecsego.eu nouvelles internationales

Borbely Ildiko Bangóné l’ATV a été promis: initiera le Parti socialiste de présenter une proposition visant à modifier la loi. À son avis, si le gouvernement serait, rétablirait la pension de 13e mois.

L’augmentation des pensions des retraités et la situation hongroise était le thème de la journée, des nouvelles du spectacle de VTT jeudi soir. L’émission a été invité Bangóné Ildiko Borbely, le Parti socialiste membre du Parlement, ce qui suggère – que l’inflation est de 2,3 pour cent – de 2,3 pour cent, le gouvernement devrait fournir une augmentation de la pension.

L’homme politique socialiste, selon Fidesz veut acheter les votes des retraités, il a été annoncé que, au lieu de l’précédemment calculée de 0,9 pour cent de l’augmentation sera de 1,6 pour cent, et ils donnent chaque retraité est de 10 mille forints valeur de Erzsébet de Noël bon.

Lorsqu’on lui a demandé à contacter en cas du gouvernement du Parti socialiste serait redonner à la retraite 13 mois (que je prenais des socialistes) Bangóné at-il dit, pensait-il à coup sûr. Il a ajouté qu’il promet qui initiera au sein de son parti.

“Parlez à ajouter des amendements à un projet de loi qui Fidesz introduire une pension de 13e mois” – a dit le représentant.

Source: atv.hu

Leave a Reply 93 megnézve, 1 alkalommal mai nap |