< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Ne vezessék félre a közvéleményt! – reagálás a Párbeszéd közleményére

| Mobile | RSS

Ne vezessék félre a közvéleményt! – reagálás a Párbeszéd közleményére

2016. december 7. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Ne vezessék félre a közvéleményt! – reagálás a Párbeszéd közleményére

Az Országgyűlésben és az Európai Parlamentben képviselettel rendelkező Párbeszéd Magyarországért párttól joggal várható el a hiteles tájékoztatás. Ennek ellenére a 2016. december 1-jén kiadott közleményének minden sora hazugság.

Az ország déli határain szolgáló rendőri állomány biztonsága garantált, ellátásuk folyamatos. Az illetmények és a túlórák kifizetése rendben történik, szén-monoxid mérgezés nem történt. A rendőrség vezetése folyamatosan javítja a szolgálatot ellátó állomány szolgálati- és munkakörülményeit.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság állományából határmenti feladatok ellátására vezényelt századból a 2016. november 24. és a 2016. november 25. közötti időszakban 33 rendőr, a Készenléti Rendőrség állományából 2016. november 29-én 19 rendőr betegedett meg, kórházi ellátásban jelenleg egy rendőr részesül.

A járványszerű megbetegedést nagy valószínűséggel calici vírus okozta, az első fertőzés vélhetően a határszakaszra történő érkezés előtt történt.

A szakszervezetek a Belügyminisztérium és az Országos Rendőr-főkapitányság felé semmilyen jelzést nem tettek a megbetegedésekkel kapcsolatban.

(Belügyminisztérium)

Leave a Reply 209 megnézve, 1 alkalommal mai nap |