< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Magára vállalta az isztambuli merényletet az Iszlám Állam – videó az első lövésekről)))) Il entreprit l’assassinat d’Istanbul de l’Etat islamique – le premier coup sur la vidéo

| Mobile | RSS

Magára vállalta az isztambuli merényletet az Iszlám Állam – videó az első lövésekről)))) Il entreprit l’assassinat d’Istanbul de l’Etat islamique – le premier coup sur la vidéo

2017. január 3. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Magára vállalta az isztambuli merényletet az Iszlám Állam – videó az első lövésekről

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál

Az Iszlám Állam magára vállalta a 39 áldozatot követelő szilveszter éjszakai isztambuli merényletet.

Magára vállalta az isztambuli merényletet az Iszlám Állam – videó az első lövésekről forrás: YASIN AKGUL / AFP

Az elkövetőt a török hatóságok továbbra is üldözik. Az NTV török hírtelevízió legfrissebb értesülése szerint a merénylő hét perc alatt 120-180 lövést adott le, mielőtt átöltözött, és fegyverét hátrahagyva elmenekült a helyszínről. A támadás akkor ért véget, amikor a török különleges erők megrohanták az épületet.

Nyilvánosságra került a merénylet első pillanatait rögzítő felvétel, melyet a Reina klub bejáratát figyelő kamera vett fel. A felvételnek nincs hangja, látszik rajta, ahogy a férfi befelé lő és a biztonsági személyzet bemenekül a szórakozóhelyre.

(forrás: BBC)

Il entreprit l’assassinat d’Istanbul de l’Etat islamique – le premier coup sur la vidéo

www.fecsego.eu nouvelles internationales

L’État islamique a entrepris les 39 décès et Eve la nuit du Nouvel An à Istanbul assassinat.

Il entreprit l’assassinat d’Istanbul de l’Etat islamique – le premier coup sur la source vidéo: YASIN Akgul / AFP

L’auteur des autorités turques continuent de persécuter. La NTV turque a informé que le dernier 120-180 hírtelevízió abattu le bombardier donné sept minutes avant ils ont changé de vêtements, laissant derrière lui son arme et a fui la scène. L’attaque a pris fin lorsque les forces spéciales turques ont pris d’assaut le bâtiment.

Publicité a été les premiers instants de l’enregistreur de tir d’assassinat, qui a été ajouté à la caméra de surveillance entrée Reina du club. Cela n’a pas de son, est considéré comme l’homme à tirer à l’intérieur et le personnel de sécurité bemenekül une boîte de nuit.

(Source: BBC)

Leave a Reply 133 megnézve, 1 alkalommal mai nap |