< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Mészáros Lőrinc most Gyárfás Tamástól vett egy szerény vagyontárgyat

| Mobile | RSS

Mészáros Lőrinc most Gyárfás Tamástól vett egy szerény vagyontárgyat

2017. január 4. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Mészáros Lőrinc most Gyárfás Tamástól vett egy szerény vagyontárgyat

Mészáros Lőrinc most Gyárfás Tamástól vett egy szerény vagyontárgyat

A felcsúti polgármester a tenyerébe csapott az úszószövetség éléről száműzött Gyárfás Tamásnak: a NapTV egykori Angol utcai épületébe költözhet az Echo.

A friss Demokrata hat oldalon keresztül bizonyítja, hogy van értelme a valóságos kérdések nélküli, úgymond beszéltetős nagyinterjúknak. Akadnak ugyanis olyan alanyok, akik a szembesítő ráolvasások hatására bezárkóznának, baráti közegben viszont megnyílnak. Nézzük a Mészáros Lőrinc-féle kitárulkozás tételmondatait:

I. A miniszterelnökről: „Viktort gyermekkorom óta ismerem, egy általános iskolába jártunk. Ám a barátságunk kialakulása mégis későbbre, az első Orbán-kormány megalakulása utáni időszakra tehető, amikor visszajött futballozni Felcsútra (…). A karácsony nálunk bensőséges ünnep, így a családtagjaimon kívül személyre szabott ajándékot csak néhány közeli barátomnak adok, így valóban, Orbán Viktornak is.”

II. Később – a mai Fidesz-kommunikátorok idegeit borzolva – Simicska Lajost is az egekbe emeli. Emígy: „Lajost tíz-tizenkét éve ismerem, jó a kapcsolatunk, bár ez az utóbbi időszakban fellazult, nem nagyon találkoztunk. Nem titok, gazdaságilag is együttműködtünk, régebben sok pályázaton indultunk együtt a Közgéppel (…). Arra is volt példa, hogy ha egy fejlesztéshez pénzre volt szükségünk, adott kölcsön, amit természetesen az utolsó fillérig visszafizettem. Az ő segítsége nélkül talán nem jutottam volna idáig.”

III. A Széles Gábortól megvett Echo Televízióról: „Megállapodtunk Gyárfás Tamással, és megvásároltam a NapTV egykori Angol utcai épületét. Bár írott szerződés most, amikor beszélgetünk, még nincs, de kezet fogtunk, vagyis a szóbeli egyezség megszületett. Oda fog átköltözni az Echo Televízió.”

IV. Arról, hogy ő tulajdonolja-e a megszűnéséig a Népszabadságot is kiadó Mediaworksöt az Opimus Groupon keresztül: „Egyetlen Opimus-részvényem sincs (…), részvény nélkül nem lehetek a cég tulajdonosa.”

Ebben a cikkben bizonyítottuk, hogy a valóság ennél azért árnyaltabb.

V. A cégbirodalma méretéről: „A magánvagyonomat persze látom, hiszen megnézem a bankszámlakivonatot, vagy tudom, hogy hány ingatlan van a nevemen. De a céges vagyon nehezebben írható le, ráadásul néhány hónap alatt jelentősen megváltozhat egy vállalkozás, egy cégcsoport értéke.”

És valóban. A legutóbbi, az újságosstandokon még kapható Heti Válaszban oldalakon keresztül soroljuk, hogy mit szedett össze Mészáros Lőrinc 2016-ban. A „siker” egyedülálló; Közép-Európában egy év alatt még senki nem jutott annyi vagyontárgyhoz, megrendeléshez, mint ő.
Kedvcsinálónak egy fotó a Demokrata-interjúból

Kedvcsinálónak egy fotó a Demokrata-interjúból

forrás:heti válasz.hu

Leave a Reply 235 megnézve, 1 alkalommal mai nap |