< Böngészés > Főoldal / Közélet, Rendőrségi hírek / Blog article: ZS és élettársa kontyos Rozália talicskázzák ki az erdőből a fákat…vannak, akik árulják és vágják az udvarukban. A szomszéd nem lát, nem hall, nem beszél

| Mobile | RSS

ZS és élettársa kontyos Rozália talicskázzák ki az erdőből a fákat…vannak, akik árulják és vágják az udvarukban. A szomszéd nem lát, nem hall, nem beszél

ZS és élettársa kontyos Rozália talicskázzák ki az erdőből a fákat…vannak, akik árulják és vágják az udvarukban. A szomszéd nem lát, nem hall, nem beszél

Ez már nem hír.
Ezek a notórius talicskázók több évtizede tolják a fákat az udvarukba. Csak az a kérdés kinek kellene ellenőrizni az erdőket, az erdő felé vezető utakat, a házak mögötti földes utat, kinek kellene ellenőrizni a menetleveleket, a traktori rakományokat s nem a bejelentőket szidni és verésre buzdítani a tisztességes magyar állampolgárokat.

Sajnos sokan ebből élnek. Vannak olyan házaspárok, akik életükben nem dolgoztak. Na, ilyen Zs és kontyos Rozália. Még Ők vannak megsértődve, hogy nem engedik őket lopni.

A tisztességes nyugdíjasok az utolsó fillérüket összekuporgatva veszik meg a téli tüzelőt. – míg mások lopnak, lopnak, lopnak.

A rendőrségnek, hivataloknak pártatlannak kellene maradni, olvasói vélemény

Mi a cél ilyenkor?

Kinek az oldalára, kinek az érdekeit kell szolgálni és védeni. Én szívesen elmennék a rendőrséggel, – bár még soha nem kaptam felhívást- az erdésszel, a mezőőrrel, polgárőrrel egy „kanyarra”. – ami nem csak abból állna, hogy lehúzzuk a sapkánkat…az ellenőrzés hírét lakat alá tenni.

Az udvarokba is be kellene nézni, vagy nem?

Az éjszakai fagyűjtések gigantikus károkat idéznek elő az államnak. A suttyómba kivágott fákat újra kell ültetni tisztelt fa tolvajok. Ez pedig rengetek pénzbe kerül!

Az a kérdés: – kell e vagy engedi-e az erdészet, az erdész vagy a rendőrség, vagy a polgárőrség munkájában való részvételt egy újságírónak?

Véleményem szerint össze kellene fogni és védeni a társadalmi tulajdont! Vagy ha engedik, vagy nem veszik észre, vagy nem akarják észrevenni, akkor nyílt utat kell biztosítani a talicskázóknak.

Egy hamis-tanúzás –belső infó- egy erdei úton való ingyenes részvételt engedélyez ZS és kontyos Rozáliának, addig a törpe melegszik…egy Döbrögi effektus, ha érted mire gondolok? A házaspár ezzel az „engedéllyel” több évtizede él.

Van – e az önkormányzatoknak erre terve…stb.!

Szeretném látni a rendőrség erdei járőrszolgálatának napi, heti, havi jelentését, mivel ez közadat. Kit, kiket ellenőriztek, hol, milyen terepen találkoztak talicskázókkal.
Az önkormányzatoknak van- e hiteles ellenőrzési jegyzőkönyve, de nem utólagos…

A mezőőr, rendőrség, polgárőrság kivel, kikkel voltak ellenőrizni, kivel találkoztak, milyen időpontban, milyen helyszínen, mettől-meddig vettek részt, milyen technikai felszereléssel voltak ellátva, milyen társadalmi egyesületekkel, polgárőrökkel ellenőrizték a falut körbevevő területeket.

A www.fecsego.eu nemzetközi hírportál nagyon szívesen részt venne egy ilyen akcióban, időtől független.

Az ellenőrzésekről kikérjük a közérdekű adatok megismerésére irányuló jegyzőkönyveket, intézkedéseket, a rendőri, helyi önkormányzat lefűzött munkatervét, ám ne utólagosan – mezőőri ütemtervet. Visszafelé tegyék lehetővé a kontroll lehetőséget.

Valamint ne ellenségnek tekintsék az oknyomozó újságírói munkát, mi az állam érdekeit szolgáljuk!!!

2017. január 27 -oil-

Leave a Reply 411 megnézve, 1 alkalommal mai nap |