< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Közélet, Rendőrségi hírek / Blog article: Baksi képviselő-testület oszlassa fel önmagát…vagy engedjétek levegőhöz jutni a Baksi polgárokat!

| Mobile | RSS

Baksi képviselő-testület oszlassa fel önmagát…vagy engedjétek levegőhöz jutni a Baksi polgárokat!

Baksi képviselő-testület oszlassa fel önmagát…vagy engedjétek levegőhöz jutni a Baksi polgárokat!

Óriási a felháborodás Bakson. A csatornázási pénzeket nem fizeti vissza a Búza gyerek, lassan a harmadik éve. Azt mondják, bekattant. A képviselők a nyaláson kívül mit is tesznek?

Mikor ellenőrizte a képviselő testület Búza gyerek döntéseit. Mikor kérte számon a pályázati kiírásokat, a kivitelezési munkálatokat…stb. Kivel dolgoztattak a projekteken: Ki ellenőrizte a pénzügyi kifizetéseket…stb.

A felháborodás az eget veri, mivel a Baksiak nem tudják kit bízott meg Mihályné Tóth Margit képviselő asszony az ügyvédi képviselettel, mennyit kért az ügyvéd… 144-en írták alá (?) s fizették ki a háromezer forintot. Számla van –e , mit tett az ügyvéd Úr a csatornázási pénzek visszafizetése érdekében?

Búza nem akarja visszafizetni a lakkosságnak a több 10 milliós önrészt kamatostul együtt!!

Drága szerkesztő Úr!

Ezt a csalást meddig engedik a képviselők. Bezzeg addig jók voltunk, míg beválasztottuk őket a testületbe.

Csépe István képviselő Úr megígérte, kijárja a visszafizetési pénzeket. Döngette a mellét, mint Tarzan… Az óta sem történt semmi. Kecskeméti képviselő asszonytól hiába kérdezzük, a válasz annyi: – megkérdezem Zsoltikát. Lépné Soós Anita mosolyogva utasítja el a kérésünket, kérdezni nem mer…de jobb is, nem ér egy fabatkát sem! Orosz Éva képviselő asszony sajnos semmire sem jó de a tiszteletdíját szem rebbenés nélkül fel veszi. Fátyolné Ildit az egész nem érdekli, Mihályné….hamu és gyémánt. Mit tett eddig értetek?

A képviselők egyetlenegyszer sem interpelláltak a csatornázási pénzek visszafizetése érdekében. Talán Ők megkapták a 200.000 Ft-ot kamatokkal együtt.

Tulajdonképpen szerkesztő Úr tudja, hol van a pénz, egyáltalán meg van-e a pénz?

A környező falvakban mindenhol kifizették a 200.000 Ft –os önrészt kamatokkal együtt.

A gyűlésen kellett volna Búza gyereket számon kérni, mikor az ügyvéd is ott volt, ott ült Tóth Margit képviselő mellett az asztalnál….!

dr. Juhász Tünde kormánymegbízott asszony is megmaradt az ígéreteinél…ennyi. Tóth Margit azt mondta, hogy bemennek a Munkaügyi bíróságra, intézni a csatornázási pénzek visszafizetését. Ebből sem lett semmi!

Petíciót kell írni Dr. Juhász Tünde kormánymegbízott asszonynak és számon kérni a segítség elmaradását

Segítsen szerkesztő Úr, magában bízunk egyedül.

Tisztelt Baksiak!

Csak akkor tudok segíteni, ha aláírt levélben kérik a szerkesztőségünk segítségét. Aki nem írja alá a levelet, az a pénzét neki adja Búza gyereknek kamatostul.
Vállaljátok fel a felelősséget! Ezt már annyiszor leírtam. Ne azt várjátok el, hogy a menet közbeni sült galamb belerepül a szátokba.
Merjétek vállalni a feleltséget – mint a többi falusiak-s a véleményeteket.!

Én szeretlek benneteket…csak a bátorság…

A másik fontos cél: – zavarjátok el Búzát, oszlassátok fel a képviselő-testületet. Ám ehhez bátorság kell…azonban megéri.

Új tervekhez új férfi kell….

Ki kell írni az új választást!

2017 01 30

XX

Leave a Reply 797 megnézve, 2 alkalommal mai nap |