< Böngészés > Főoldal / Rendőrségi hírek / Blog article: A Baksi sámán, avagy a hazugság a köbön..Kisteleki Rendőrkapitányág figyelem, a Baksi képviselők vagyonnyilatkozatukat juttassák el a szerkesztőségünk címére!

| Mobile | RSS

A Baksi sámán, avagy a hazugság a köbön..Kisteleki Rendőrkapitányág figyelem, a Baksi képviselők vagyonnyilatkozatukat juttassák el a szerkesztőségünk címére!

2017. február 5. | hozzászólás | Rendőrségi hírek

A Baksi sámán, avagy a hazugság a köbön..Kisteleki Rendőrkapitányág figyelem, a Baksi képviselők vagyonnyilatkozatukat juttassák el a szerkesztőségünk címére!


Belső információnk közölte, hogy Z család eladta az önkormányzattól kapott ingyen öt mázsa fát! (?) Érdekes, mivel ez a család sosem dolgozott, hogy miből él az rejtély hatodmagával. De ara volt eszük, hogy hamis tanúzást “előnyökért” tegyék meg már több évtizede! – majd így folytatta, jelenleg B. Mari élettársával járják az erdőt éjszaka, illetve hajnalba. Az udvaruk tele van meteres fával.

Itt az önkormányzatnál nem tudjuk elfogadni ezt a magatartást. Polgármester Úr ígéretet tett, hogy eljárást kezdeményez…

Szerkesztő Úr!

Melyik erdészet, melyik erdész, melyik mezőőr, melyik polgárőr adja ki éjszaka a meteres fákat! Ki szállítja a sötétben a földes úton a meteres fákat és mennyiért?

A másik sámán, tíz évenként vesz öt mázsa fát s azzal dicsekszik még marad neki 50 kg. Ez nem semmi!

A harmadik Vudu, -CL- mindent felülmúl. Ha a földes út beszélni tudna…ha a rendőrség, a közérdekű állampolgárok mellett állna, – ami kormányprogram- akkor nem itt tartanának Bakson.

Már nem is tudom hányadik kapitányt váltják le Kisteleken. Ennek csak van valami oka.

Vagy kérdezzük meg a dandártábornok Urat?

A többi sámánról majd legközelebb tájékoztatom a főszerkesztő Urat!

Mihályné Tóth Margit képviselő asszony válaszát várjuk lassan egy hónapja.

A 144 aláírás,- 3000 Ft/fő – ügyvédfogadás tárgyában, valamint mit tett Baksért a csatornázási pénzek visszafizetéséért!

Összefogott e a képviselő testület a Búza gyerek ellen a csatornázási ügyben?

Képviselő asszony!

Szerkesztőségünk szívesen segít, ha Ön ezt komolyan gondolja, s nem fellengzősen, szalmalángként cselekszik.

Bementek-e Dr. Juhász Tünde kormánymegbízott asszonyhoz – ahogy ígérte- a Baksi csatornázási pénzek vissza nem fizetése miatt – aki várta Önöket- hisz több tíz millió Ft – ról van szó s közel kettőezer emberről.

A 200 ezer Ft +kamatok nem kis összegek. Ha csak fellángolás van a háta mögött, akkor, ne ígérgessen…számoljon el a pénzzel s mutassa be az ügyvédi szerződést!!!

A képviselő-testület azonnali hatállyal mondjon le. Önök nem alkalmasak erre a közfeladatra.

A vagyon nyilatkozataikat 10 napon belül juttassák el a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál címére…

A gyengébbek kedvéért : – 6768 Baks Váradi utca 16

Nyúl szalad át a réten választ várok a jövő héten

2017. február 05                                                               -oil-

Leave a Reply 465 megnézve, 1 alkalommal mai nap |