< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: DK: Feljelentjük Vona barátait a horogkeresztes zászló miatt)))) DK: amis Vona parce que nous divulguent un drapeau à croix gammée

| Mobile | RSS

DK: Feljelentjük Vona barátait a horogkeresztes zászló miatt)))) DK: amis Vona parce que nous divulguent un drapeau à croix gammée

2017. február 13. | hozzászólás | Fecsegő hírek

DK: Feljelentjük Vona barátait a horogkeresztes zászló miatt

www.fecsego.eu nemzetközi hírőportál

Sajtóhírek szerint több, mint 600 neonáci vonult fel Budán, a Városmajorban az 1944-es budavári kitörés évfordulóján.

A felvonulók nem csak a karszalagjaikon viseltek horogkeresztet, hanem egy náci zászlót is felhúztak egy villanyoszlopra.

A DK közleményben reagált a történtekre. Mint írják, “a felvonulók többségét a Jobbik két szövetségese, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Betyársereg adta.

A Demokratikus Koalíció feljelentést tesz Vona Gábor barátai ellen tiltott önkényuralmi jelkép használata miatt. A DK tudni akarja, hogy hol volt a Rendőrség, amikor több, mint 600 ember náci jelképekkel vonult át a városon, és miért nem lépett közbe?”

– olvasható a párt közleményében.

forrás:atv.hu

DK: amis Vona parce que nous divulguent un drapeau à croix gammée

www.fecsego.eu hírőportál international

Communiqués de presse à plus de 600 néo-nazis ont défilé dans Buda, le Városmajor 1944 anniversaire du déclenchement du château de Buda.

Les marcheurs non seulement karszalagjaikon portait une croix gammée, un drapeau nazi, mais aussi tiré un poteau électrique.

Le DK Communication a répondu à ce qui est arrivé. Comme il est écrit, “les manifestants, la plupart des Jobbik deux alliés, le Mouvement des jeunes Soixante-quatre comtés et de l’Armée de l’Outlaw était.

La Coalition démocratique va porter plainte contre interdit l’utilisation des amis Gábor Vona symbole totalitaire. DK veut savoir où se trouvaient la police quand plus de 600 personnes de symboles nazis ont défilé dans la ville, et pourquoi ils ne sont pas intervenus? ”

– Lire la déclaration du parti.

Source: atv.hu

Leave a Reply 116 megnézve, 1 alkalommal mai nap |