< Böngészés > Főoldal / Közélet, Rendőrségi hírek / Blog article: ….ZS udvarából éjszaka elszállították a földes úton a közel száz mázsa fát, rendőrség, polgárőrség, Lép János, erdész Úr hol vagy?

| Mobile | RSS

….ZS udvarából éjszaka elszállították a földes úton a közel száz mázsa fát, rendőrség, polgárőrség, Lép János, erdész Úr hol vagy?

….ZS udvarából éjszaka elszállították a földes úton a közel száz mázsa fát, rendőrség, polgárőrség, Lép János, erdész Úr hol vagy?

Komment érkezett, hogy Zs udvarában felhalmozott meteres fák eltűntek a háza mögötti földes úton a sötétségben. Több közérdekű állampolgár tette az észrevételét, hogy csípi a szemét, illetve a falu már nehezen viseli Zs és neje falopásait… amit ez a házaspár követ el.
Több év tizede nem dolgoznak és az erdőt irtják, ezzel veszélyeztetik a globális felmelegedést. Vágja a lopott fát , árulja, bérvágást végez…meg ami hozzáragad.

A rendőrségnek sűrűbben kellene járőrözni Bakson, s főleg a fertőzöttebb utcákon.

A polgárőrség hol „van merre csavarog, Te rossz” Mindenki tudja, csak hallgat.
Természetesen nem csak Zs –ék lopják a fát…az is lopja aki nem látja, nem hallja…

Meg kellene szervezni a figyelést a fa tolvajok ellen. Gigantikus bírságot kell kiszabni. Ám a Kisteleki Rendőrség …

A közérdekű állampolgári bejelentők még azt is leírták, hogy a fűrészport is felszippantották, hogy ne legyen bizonyíték. A ház végében halmoztak fel a vegyes fákat, ha netalán jönne a Kisteleki rendőrség….

Hazugságvizsgálatot kell kérniük Zs- ék ellen. Ki az a bátor traktoros, aki éjszaka ide- oda szállítja a fát…Zs barátja a kontyos Rozália a személykocsijával, utánfutójával hordja a fát ZS-től, valamint közösen járják az erdőt nappal…Tudod miért..

C. Laci hol vagy hisz Te is lopod a fát vagy nem tudsz róla?

Lép János mondjon le a polgárőrség vezetői posztjáról. Nem alkalmas e feladat ellátására.

Nagyon hiányzik Tóth Vilmos barátom, aki lelkiismeretesen végezte a polgárőri feladatokat, megszervezte a figyelőszolgálatot, s maga is több alkalommal is részt vett az akcióban. Folyamatosan tájékoztatta a rendőrséget, illetve a szerkesztőségünket.

A rendőrségnek lenne feladata,, csak…

Köszönöm a tájékoztatást, s hogy leírta s természetesen zártan kezeljük a hírforrásainkat…

2017,02 13 -oil-

Leave a Reply 375 megnézve, 1 alkalommal mai nap |