< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Kilóra megvehetik a magyarok becsületét))))Húngaros pode comprar um quilo de honra

| Mobile | RSS

Kilóra megvehetik a magyarok becsületét))))Húngaros pode comprar um quilo de honra

2017. február 20. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Kilóra megvehetik a magyarok becsületét

Gyakorlatilag kilóra megveheti a brit kormány a kelet-közép-európai uniós tagállamokat, ha úgy dönt, hogy pénzt ajánl nekik cserébe azért, hogy az EU-n belüli szövetségesként segítsenek a kilépés uniós feltételeinek felpuhításában.

A londoni kormány az ázsiai és afrikai országoknak szánt brit segélyből csoportosíthat át pénzt a kelet-közép-európai országok támogatására cserébe azért, hogy az EU-n belüli szövetségeseként segítsenek kedvezőbbé tenni a brexit feltételeit – írta az Eurológus a Sunday Times értesülésére hivatkozva.

Alakul a brexit katasztrofális mellékhatása

A lázadás éve lesz 2017 – Elkezdődött?

Óriási pénzről van szó: a britek évente 12 milliárd fontot (több mint 4,3 ezer milliárd forint, jóval magasabb összeg, mint a paksi bővítésre szánt orosz hitel – a szerk.) utalnak át ázsiai és afrikai projektekre, amelyek egy részét értelmetlennek tarják. Ennek az pénznek egy része juthatna olyan országoknak, mint Magyarország, Lengyelország és a balti államok.

A lapértesülés szerint Theresa May miniszterelnök (képünkön jobbra) egyik tanácsadója vetette fel, hogy ez a forrás segíthetne abban, hogy a keleti uniós tagállamok támogassák a britek követeléseit az EU-val folytatott kereskedelmi tárgyalásokon.

Az ügyben ugyanakkor még nincs döntés. Magáról a lehetőségről is vitatkoznak a kormány tagjai, emellett lehet, hogy a pénz nem csoportosítható át jogszerűen, mert az sértené az OECD segélyezéssel kapcsolatos szabályait. Ugyanakkor van rá precedenst, hogy egy ország – nevezetesen Hollandia – eltért a szabályok merev alkalmazásától.

forrás:napi gazdaság.hu

Húngaros pode comprar um quilo de honra
Na prática, a libra poderia comprar o governo britânico nos Estados membros orientais da UE da Europa Central e, se optar por oferecer-lhes dinheiro em troca de aliados dentro da UE, ajudando a suavizar os termos da saída da UE.

Em Londres, o governo britânico para a concessão de países asiáticos e africanos, a transferência de dinheiro para apoiar os países da Europa Central e Oriental em troca de um aliado na UE, ajudando a tornar as condições favoráveis ​​para Brexin – escreveu no Sunday Times citando Eurológus informando.
Brexin forma dos efeitos colaterais desastrosos
A rebelião será de 2017 anos – começou?

dinheiro enorme está envolvido: a 12 bilhões de libras esterlinas (. Ao longo HUF 4,3 trilhões, quantidades muito maiores do que o empréstimo russo para Paks de expansão – ed) um ano através da Ásia e da África sugerem projetos que são realizados por alguns inútil. Alguns dos que o dinheiro poderia desempenhar países como a Hungria, a Polónia e os Estados Bálticos.

Os lapértesülés De acordo com o primeiro-ministro Theresa May (foto à direita) é um consultor sugeriu que esta fonte poderia ajudar os orientais Estados-Membros da UE para apoiar as reivindicações de negociações comerciais britânicas com a UE.

O caso, no entanto, não há ainda nenhuma decisão. -Se também discutir a possibilidade de membros do governo, além de que o dinheiro não pode legalmente ser reimplantado porque violaria as regras de auxílio à OCDE. No entanto, existe um precedente que um país – nomeadamente os Países Baixos – partiu da aplicação de regras rígidas.

Fonte: gazdaság.hu diária

 

 

Leave a Reply 49 megnézve, 1 alkalommal mai nap |