< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Washington kész akár 11 millió embert kitoloncolni)))) Washington prêt à expulser jusqu’à 11 millions de personnes

| Mobile | RSS

Washington kész akár 11 millió embert kitoloncolni)))) Washington prêt à expulser jusqu’à 11 millions de personnes

2017. február 22. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Washington kész akár 11 millió embert kitoloncolni

Az amerikai belbiztonsági miniszter nyilvánosságra hozta kedden az illegális bevándorlást szigorító új irányelveket.
Washington kész akár 11 millió embert kitoloncolni
John Kelly

A dokumentumok gyökeresen átírják az amerikai bevándorlási politika alkalmazásának eddigi prioritásait, mellőzve az előző, Obama-adminisztráció által megszabott, jóval szűkebb irányelveket. Ez utóbbiak szigorúan csak azokra a bevándorlókra összpontosították a forrásokat, akiket súlyos bűncselekmények elkövetésével vádoltak, akik veszélyt jelentettek a nemzetbiztonságra, vagy a közelmúltban léptek be illegálisan az országba. Ezek az új végrehajtási rendeletek nem változtatják meg a bevándorlási törvényeket, de sokkal keményebb irányelveket szabnak meg alkalmazásukra.

A John Kelly belbiztonsági miniszter által kiadott rendelkezések szerint az Egyesült Államokban tartózkodó

mintegy 11 millió illegális bevándorló mindegyike potenciálisan kitoloncolható. A miniszter elrendelte a határőrizeti szerveknek, hogy a lehető leggyorsabban toloncolják ki az összes, illegálisan az országban tartózkodó személyt.

Donald Trump január 25-én írta alá azt a két elnöki rendeletet, amely a bevándorlásról és az amerikai határok védelméről – köztük a Mexikóval közös, déli határon építendő falról – rendelkezik. A most kiadott belbiztonsági minisztériumi irányelvek ezekre az elnöki rendeletekre vonatkoznak. Január 27-én az elnök újabb rendeletet adott ki az Egyesült Államok menekültprogramjának átmeneti felfüggesztéséről és néhány – főként muzulmán – országgal szemben a vízumkiadás átmeneti befagyasztásáról. Ez utóbbira a most kiadott végrehajtási rendeletek nem vonatkoznak.

A kormányzat hét prioritást határoz meg a kiutasítások menetrendjében. Mindenekelőtt azokat kell kitoloncolni, akiket már elítéltek kihágások vagy bűncselekmények miatt, majd azokat is, akiket már vád alá helyeztek, de még nem ítéltek el. A rendelkezések lehetőséget adnak az illetékes tisztségviselők számára arra: maguk mérlegeljék, hogy a kitoloncolandó milyen veszélyt jelent a közbiztonságra vagy a nemzetbiztonságra.

A rendelkezések változatlanul érvényben hagyják azt a speciális programot, amely Barack Obama korábbi elnök nevéhez fűződik, s amely védelmet biztosít azoknak, akik 2012 óta gyermekként érkeztek illegálisan az országba.

“Nagyon kevés kivételtől eltekintve, a minisztérium a külföldiek egyetlen kategóriáját sem mentesíti a kitoloncolás alól. Mindenki, aki megsértette a bevándorlási törvényt, a kitoloncolásig vezető eljárás alá vonható” – szögezte le a kormányzati rendelkezés.

A dokumentumokkal nem rendelkező bevándorlókkal szemben az elmúlt héten végrehajtott razziák során a belbiztonsági minisztérium adatai szerint már több mint 680 embert vettek őrizetbe. 75 százalékuk esetében már elítélt elkövetőkről van szó. Ezeket az akciókat a minisztérium mindazonáltal rutinjellegűeknek minősítette. Az elmúlt években, Obama elnöksége idején is voltak hasonló razziák.

Kelly ezenfelül elrendelte, hogy a határvédelem és a bevándorlási hatóságok összesen 15 ezer új munkaerőt alkalmazzanak. Továbbá arról is rendelkezett, hogy tárcája haladéktalanul kezdje meg egy, a mexikói határon létesítendő állandó fal építésének tervezését.

fecsego.eu)atv.hu/MTI

Washington prêt à expulser jusqu’à 11 millions de personnes

Le secrétaire américain de la Sécurité intérieure a annoncé mardi sa nouvelle immigration illégale directives restrictives.
Washington prêt à expulser jusqu’à 11 millions de personnes
John Kelly

Les documents réécrivent radicalement les priorités de la politique actuelle d’immigration des États-Unis est appliqué, en ignorant le précédent, fixé par l’administration Obama, a beaucoup plus étroites lignes directrices. Ces derniers sont strictement limitées aux immigrants a porté les ressources qui sont accusés d’avoir commis des crimes graves qui étaient une menace pour la sécurité nationale, ou récemment entrés illégalement dans le pays. Ces nouveaux règlements d’application ne changent pas les lois sur l’immigration, mais des lignes directrices beaucoup plus sévères imposées à leur utilisation.

Selon les règlements émis par le secrétaire de la Sécurité intérieure John Kelly des États-Unis résidant dans

environ 11 millions d’immigrants illégaux sont tous potentiellement amovibles. Le ministre a ordonné aux autorités de contrôle aux frontières d’expulser tous les résidents illégaux dans le pays le plus rapidement possible.

Donald Trump 25 Janvier a été signé par les deux décret présidentiel que la protection des frontières des États-Unis et l’immigration – y compris le Mexique frontière commune dans le sud de construire un mur – a. Le Department of Homeland Security vient de publier ces lignes directrices font l’objet d’un décret présidentiel. Le 27 Janvier, le président a émis un décret plus tard a fui aux États-Unis de suspendre temporairement le programme et certains – la plupart des musulmans – contre les pays dans la délivrance des visas gel temporaire. Ce dernier ne concerne pas les règlements d’application juste émis.

Le gouvernement identifie l’ordre du jour de sept expulsions prioritaires. Surtout, ils doivent être expulsés, qui avait été condamné pour des délits ou des crimes, et ceux qui ont été poursuivis, mais pas encore condamnés. Les dispositions permettent aux fonctionnaires compétents pour que vous considérez que les rapatriés pour ce qui constitue une menace pour la sécurité publique ou la sécurité nationale.

Les dispositions restent en vigueur quittent le programme spécial que de voir le nom de l’ancien président Barack Obama, et d’assurer la protection de ceux qui sont venus illégalement dans le pays comme un enfant, puisque 2012e

«À quelques exceptions près, le ministère de la catégorie étrangère ne le libérer de la déportation Tous ceux qui ont violé la loi sur l’immigration, peuvent faire l’objet d’une procédure de retrait de premier plan.” – Il a insisté sur la mise à disposition du gouvernement.

contre les immigrés sans papiers la semaine dernière au cours de raids effectués en conformité avec le ministère de la Sécurité intérieure des données de plus de 680 personnes avaient été arrêtées. Pour 75 pour cent des délinquants condamnés sont impliqués. Ces actions sont de routine, toutefois, le ministère a déclaré. Au cours des dernières années, au cours de la présidence Obama étaient des raids similaires.

Kelly en outre ordonné à la protection des frontières et les autorités d’immigration emploient un total de 15 mille nouveaux travailleurs. Il a également dû portefeuille commencer immédiatement la planification de la construction d’un mur à la frontière mexicaine à établir de façon permanente.

fecsego.eu) atv.hu/MTI

Leave a Reply 122 megnézve, 1 alkalommal mai nap |