< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Önkormányzati vagyont játszott el Pécs fideszes vezetése

| Mobile | RSS

Önkormányzati vagyont játszott el Pécs fideszes vezetése

2017. február 26. | hozzászólás | Közélet

Belföld
Önkormányzati vagyont játszott el Pécs fideszes vezetése

fecsego.eu logo


www.fecsego.eu nemzetközi hírportál

Pécs fideszes vezetése 300 milliós önkormányzati vagyont játszott el – állítja birtokába jutott földhivatali dokumentumokra hivatkozva az Együtt alelnöke.

Berkecz Balázs szerint a Zsolnay Zrt. MFB hitelének biztosítékaként jelzáloggal terhelt önkormányzati ingatlanvagyon veszett el abban a játszmában, amelyet fideszes oligarchák a cég ellen folytattak. Úgy tűnik, az ellene folytatott harcban végül Bachar Najari, a Zsolnay többségi tulajdonosa nyer, akinek Berkecz szerint fontos önkormányzati ingatlanok zálogjogát sikerült megszerezni.

A Zsolnayra szemet vetett az Orbán-Tiborcz érdekkörhöz tartozó WHB Kft. Is, de végül az egész eltaktikázott sakkjátszma legnagyobb vesztese Pécs városa lett, amely így nem csak a vagyonát, hanem a pécsi gazdaságba befektetni szándékozók bizalmát is eljátszotta – fogalmazott az ellenzéki párt alelnöke, aki ezért lemondásra szólította Páva Zsoltot, a város fideszes polgármesterét.

Bár az ügyben már számos feljelentés született, az Együtt tisztában van azzal, hogy a „foglyul ejtett magyar állam hatóságai az igazság felderítése helyett a Fidesz korrupt kis- és nagyurait szolgálják, miközben Orbán és strómanjai, valamint az őket kiszolgáló fideszes maffia a közös pénzünket, a közös értékeinket, és a közös jövőnket lopja el”. Berkecz azonban figyelmeztet, ők nem felejtenek.

forrás:népszava online.hu

Leave a Reply 127 megnézve, 1 alkalommal mai nap |