< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Simicska fia szerint a Fidesz meg fog bukni 2018-ban

| Mobile | RSS

Simicska fia szerint a Fidesz meg fog bukni 2018-ban

2017. március 10. | hozzászólás | Közélet

Simicska Lajos fia, a Magyar Nemzet társügyvezetője úgy látta: a Fidesz meg fog bukni 2018-ban, mert a kormánypárt koránt sem olyan erős, és nincs olyan jó pozícióban, mint ahogy azt magáról próbálja elhitetni. Az ifjabbik Simicska komoly meglepetésekre számít 2018-ban. Szerinte  Vona Gábor az egyetlen komolyan vehető jelölt.

A vállalkozó fia szerint a jelenlegi hatalomnak az az érdeke, hogy kialakuljon az országban egy általános érdektelenség és lemondás, hogy ezzel a kormánnyal szembeszállni nem érdemes, hiszen úgy sincs remény. “Ugyanezt próbálják sugallni a politikai ellenfelek irányába is: inkább már azelőtt dobd el a kesztyűt, és menj zuhanyozni, mielőtt kiállnál a küzdőtérre. És ez a médiában is így zajlik. Itt is azt akarják elhitetni, hogy reménytelen az egész, mert a Fidesz mindent elfoglal, mindent bezárat, mindent elvesz, mindenkit ellehetetlenít – jelentette ki.

Simicska Ádám arról is beszélt, hogy édesapjától azt tanulta, hogy ne fusson el a nehéz helyzetek elől. – Élhettem volna a boldog és gondtalan egyetemisták életét is, de miközben olyan dolgok történnek az országban, amelyek megkeserítik az emberek mindennapjait, nem lenne helyes, ha egy fiatalember mindenféle harctól elmenekülne – bölcselkedett.

A teljes interjút ide kattintva olvashatja el!

forrás:népszava online.hu

Leave a Reply 136 megnézve, 1 alkalommal mai nap |