< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Bort iszik, vizet prédikál a magyar kormány)))) beber vino, agua predica el gobierno húngaro

| Mobile | RSS

Bort iszik, vizet prédikál a magyar kormány)))) beber vino, agua predica el gobierno húngaro

2017. március 11. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Bort iszik, vizet prédikál a magyar kormány

fecsego.eu logo

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál

Magyarország a párbeszédről és a szabadságról papol, miközben süllyed le az autoriter, a tekintélyelvű társadalom szintjére – így vélekedik Neil Campbell, az Open Society, a Nyitott Társadalom Politika Európai Intézetének helyettesigazgatója.

Neil Campbell az Euractivon megjelent írásában Trócsányi László igazságügyminiszternek az Európai Parlamentben tartott beszédét idézi. Trócsányi azt mondta, hogy a kormány a civil szervezetekkel együtt igyekszik hozzájárulni az Európában kialakult válság kezeléséhez.

Campbell szerint éles a kontraszt a kormány tettei és szavai között. Azaz mást mondanak Brüsszelben, mint amit cselekszenek Budapesten.

Trócsányi szemére veti a szerző, hogy nem szólt a civil szervezetek átvilágítását szigorító új törvényről, amely végeredményben a külföldiek által támogatott szervezeteket illegitimnek, s csak a magyar kormány által támogatottakat tartja legitimnek.

Campbell szerint a kormányzati monopólium ezen a téren is a demokrácia agóniáját jelzi.

(Klubrádió/Csernyánszky Judit)

forrás:168óra.hu

beber vino, agua predica el gobierno húngaro
[Caption id = “attachment_104520” align = “AlignLeft” width = “150”] fecsego.eu logo [/ caption]

www.fecsego.eu noticias internacionales

Hungría perorar diálogo y la libertad, mientras que un autoritario que se hunde hacia abajo, hasta el nivel de una sociedad autoritaria – así dice Neil Campbell, el Open Society, director adjunto del Instituto de Política Social de la European Open.

Neil Campbell dijo a EurActiv publicó escritos László Trócsányi Ministro de Justicia, el Parlamento Europeo celebró un cotizaciones del habla. Trócsányi dijo que el gobierno está tratando de contribuir a la gestión de la crisis europea establecida con las organizaciones no gubernamentales.

Según Campbell, el fuerte contraste entre las palabras y los hechos del gobierno. Esto significa que cualquier cosa que digan en Bruselas, ya que actuamos en Budapest.

Trócsányi critica al autor, dijo que la detección de la nueva ley restrictiva ONG, que en última instancia ilegítima con el apoyo de organizaciones extranjeras, y sólo aquellos con el apoyo del Gobierno húngaro considera legítimo.

Campbell dijo que el monopolio gubernamental indica la agonía de la democracia en este campo también.

(Radio Club / Csernyánszky Judit)

Fuente: 168óra.hu

Leave a Reply 57 megnézve, 1 alkalommal mai nap |