< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Halálra verte kutyáját, mert összehányta az autóját

| Mobile | RSS

Halálra verte kutyáját, mert összehányta az autóját

2017. április 21. | hozzászólás | Életképek/bulvár

KÜLFÖLD 3

Halálra verte kutyáját, mert összehányta az autóját

A tetemet aztán egy floridai bevásárlóközpont parkolójában dobta ki.
 

Miami Beach rendőrsége állatkínzás vádjával letartóztatott egy férfit, aki beismerte: halálra verte kutyáját, mert az állat összehányta az autóját – jelentette a helyi sajtó. Sigman Hernandez azután adta fel magát, hogy a hatóságok nyilvánosságra hozták annak a szupermarketnek a biztonsági kamerás felvételeit, ahol az eb tetemét hagyta.

A videón látni, ahogy a férfi a bevásárlóközpont parkolójában kivesz valamit az autójából, majd az egyik oszlophoz helyezi. A megkínzott kis yorkshire terrierre a Publix szupermarketlánc egyik alkalmazottja talált rá, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

A rendőrök egy kartonlapra helyezve stabilizálták a kutyust, akit egy helyi állatkórházba szállítottak.

Fotó: Mariana Garcia rendőr

Ott kiderült, hogy hét bordája eltört, valamint fojtogathatták. Ez utóbbira a bevérzett szemek, és a felduzzadt nyak miatt következtettek az orvosok. A rendőrök által Lily-nek elnevezett kutya egyszer sem nyerte vissza eszméletét, és végül az orvosoknak nem sikerült megmenteniük az életét.

A CBS Miami cikke szerint a férfi azután adta fel magát a rendőrségen, hogy egy munkatársa felismerte az autóját, aminek tetején egy pizzafutár cég jele volt látható. Hernandez ellen ölés, vagy súlyos sérülés szándékával végrehajtott állatkínzás vádjával indított eljárást a rendőrség, ami „szörnyű ügyként” jellemezte az esetet.

A férfit letartóztatás után a Miami-Dade megyei börtönbe szállították, ahonnan csütörtök délután óvadék ellenében szabadult.

forrás:hír24.hu

Leave a Reply 133 megnézve, 1 alkalommal mai nap |