< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Gera három góljával nyert a Ferencváros

| Mobile | RSS

Gera három góljával nyert a Ferencváros

2017. április 23. | hozzászólás | Sport

Gera három góljával nyert a Ferencváros

A fővárosiak ezzel megszakították négymeccses nyeretlenségi sorozatukat, míg a házigazdák egyre kilátástalanabb helyzetbe kerülnek a bennmaradást illetően.

OTP Bank Liga, 28. forduló:
Gyirmót FC-Ferencváros 2-3 (1-2)

Győr-Gyirmót, 1500 néző, v.: Vad II
gólszerző: Novák (21.), Tamás (77.), illetve Gera (35., 38., 59., a harmadikat 11-esből)
sárga lap: Szegi (23.), Simon Á. (38.), illetve Sternberg (73.), Hüsing (78.)

Gyirmót:

Nagy S. – Tamás, Kolcák (Vass P., 67.), Radeljic, Szegi – Kiss M., Simon Á., Csiki (Madarász, 68.), Novák (Máté J., 76.), Bojovic – Simon A.

Ferencváros:

Holczer – Lovrencsics, Hüsing, Leandro, Sternberg – Cukic, Gera – Varga R. (Dilaver, 82.), Kleinheisler (Botka, 90+4.), Moutari (Djuricin, 85.) – Böde

Aktívan kezdtek a csapatok, a vendégeknek volt több kaput eltaláló lövésük, vezetéshez mégis a hazaiak jutottak: Simon Ádám távolról a kapura emelte a labdát, amely a felső lécről kipattant, Novák Csanád pedig belefejelt, s Holczer Ádám hasa alatt átcsúszott a gólvonal mögé. Az FTC ezután átvette az irányítást, és Gera Zoltán két fejesgóljával négy perc alatt fordított.

A szünet után is a zöld-fehéreknél volt többet a labda, s bár Holczernek is kellett védenie, a Varga Roland által kiharcolt 11-est Gera értékesítette, s ezzel úgy tűnt, el is dőlt a három pont sorsa. A Gyirmót azonban nem adta fel, a hajrára fordulva Tamás Krisztián látványos találatával szépített, majd kapufát is lőtt. A 91. percben aztán 11-eshez jutott, amely végül kimaradt, így az egyenlítés nem sikerült.

forrás:népszava online.hu

Leave a Reply 117 megnézve, 2 alkalommal mai nap |