< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Perrel fenyegeti Sváby Andrásék Heti Naplóját a TV2

| Mobile | RSS

Perrel fenyegeti Sváby Andrásék Heti Naplóját a TV2

2017. április 24. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Perrel fenyegeti Sváby Andrásék Heti Naplóját a TV2

Tizenöt nap haladékot adott Andy Vajna csatornája az ATV-nek, illetve Hajdú Péternek, a Heti Napló Sváby Andrással című magazin producerének, hogy változtassanak nevet, mert ez egybecseng a Naplóval, amely 1997 és 2014 között ment a TV2-n – írja a mai Blikk.

“Nagyon meglepett a TV2 jogászának felszólító levele, hiszen a műsor indítása előtt több médiajogász is úgy nyilatkozott, nem követünk el védjegybitorlást. Őszintén mondom, nem értem, ­miért van erre szükség” – nyilatkozta Hajdú Péter, aki szerint azt, hogy az ATV mit lép erre, majd a vezetőségnek kell eldöntenie.

Sváby András is meglehetősen értetlenül áll a követelés előtt.

“Nekem ez már inkább komikus. Kicsit úgy tűnik, mintha a TV2 mostanában csak a nevem alatt futó Heti Naplóval foglalkozna.
A napló olyan, mint a híradó. Általános szó. Ráadásul az ATV-n nem is egyszavas címmel indítottuk, hanem úgy, hogy „Heti Napló Sváby Andrással”. Ez jogilag megkérdőjelezhetetlen, nevet változatni pedig nincs kedvem, úgy megszoktam már, hogy Sváby Andrásnak hívnak” – mondta el a lapnak a tévés.

A TV2 sajtóosztálya pedig az alábbiakat közölte a témával kapcsolatban.

A TV2 Média Csoport az ATV Heti Napló Sváby Andrással című műsor védjegybejelentésével kapcsolatos jogi álláspontját kifejtette mind az ATV Zrt.-nek megküldött ügyvédi levélben, mind pedig a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál (SZTNH) hivatalosan megtett észrevételekben. Az ügy jelenlegi szakaszában mást nem kívánunk hozzáfűzni.

forrás:hír24.hu

Leave a Reply 119 megnézve, 2 alkalommal mai nap |