< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Itt vannak a jelek: Ezekből tudod, hogy a párod nem mond igazat

| Mobile | RSS

Itt vannak a jelek: Ezekből tudod, hogy a párod nem mond igazat

2017. április 29. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Itt vannak a jelek: Ezekből tudod, hogy a párod nem mond igazatHazugság /Fotó: Tudásfája

HAZUGSÁG /FOTÓ: TUDÁSFÁJA

Ez mindent elárul…

Egy párkapcsolat alapja a bizalom, viszont vannak olyan helyzetek, amikor egyszerűen nem tudunk megbízni a párunkban. Vagy okot adott rá, vagy csak szimplán nem vagy képes hinni neki. De ne aggódj, mert vannak olyan jelek, amik igazolják a bizalmatlanságodat. Az alábbiakban néhány olyat jelet mutatunk, melyből arra következtethetünk, hogy a párunk nem mond igazat.

1.Nincs nagyon értelme a kijelentésének

-mielőtt elkezdenél szőrszálhasogató lenni, próbáld meg nyugodtan végighallgatni, ne zavard össze. Ha még mindig teljesen érthetetlen, és értelmetlen a történet, amit mesél, inkább térjetek rá vissza egy másik alkalommal. Ha akkor teljesen másképp meséli a részleteket, akkor nagy valószínűséggel nem mond igazat.

2.Úgy viselkedik, mintha bűnös lenne

-ha egy ideje teljesen megváltozott a viselkedése, például elkezd kedveskedni, elhalmoz virágokkal, és ajándékokkal, akkor minden okod meglehet a gyanakvásra.

3.Nem mer a szemedbe nézni beszélgetés közben

-szakemberek szerint, ha valaki nem mer a szemedbe nézni beszélgetés közben, akkor valami rejtegetnivalója van

4.Másoknak is hazudott már

-ha folyton letagad dolgokat mások előtt, akkor miért gondolod, hogy pont veled egyedül lenne csak őszinte?

5.Szavai és cselekedetei nem egyeznek meg

-ha egyet mond, és mást csinál, akkor nem túl sok okod lehet rá, hogy megbízz benne. Mikor rajtakapod, kérdezd meg tőle, hogy mit akar eltitkolni előled.

6.Eltereli a szót

-ha úgy érzed, hogy bizonyos témáknál mindig eltereli a szót, akkor próbálj rájönni arra, hogy mi az, amit próbál letagadni.

7. Néha a női intuíciód azt mondja, hogy hazudik

-a nők rendelkeznek azzal a képességgel, hogy megérzik, ha párjuk nem mond igazat. Ne nyomozz állandóan utána, inkább hallgass a belső megérzésedre.

(forrás: tudasfaja.com)

forrás:blikk.hu
Leave a Reply 578 megnézve, 1 alkalommal mai nap |