< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Ezért a nőért hagyta el családját Stohl András

| Mobile | RSS

Ezért a nőért hagyta el családját Stohl András

2017. április 30. | hozzászólás | Életképek/bulvár

 Ezért a nőért hagyta el családját Stohl András

Végre kiderült, ki az a lány, aki elrabolta még decemberben Stohl András szívét! Egy budai étterem kerthelyiségében romantikázott a színész és Éva, folyamatosan csókolóztak, izzott köztük a levegő.

Mint két szerelmes tinédzser, úgy ölelkezett és csókolózott barátnőjével egy vendéglő nyílt teraszán Stohl András. A színészt és ifjú barátnőjét, Évát ebédből a szerkesztőségbe visszafelé tartó kollégáink vették észre, a szerelmeseken azonban látszott, ők nem sokat fognak fel a külvilágból.

Csak egymással foglalkoztak, az sem zavarta őket, hogy az utcán bárki meglesheti románcukat. Pár perc után is csak azért mentek be a pizzériába, mert eleredt az eső. Még külső szemlélő számára is jól látható volt, köztük tényleg izzik a levegő, le sem vették egymásról a tekintetüket. A kellemes ebéddel töltött óra után Stohl autóba szállt, a harminc év körüli, feltűnően csinos lány pedig még egy szomszédos kávézóban dolgozó barátnőjével csevegett.

Bár a színész és a lány láthatóan már nem bujkálnak a kíváncsi szemek elől, nyilatkozni a szerelemről egyikük sem akart lapunknak. Alig félórával azután, hogy Stohl és szerelme, Éva útjai különváltak, lapunk munkatársa telefonon érte el a színészt. Buci nagyot sóhajtott, amikor közöltük vele, miért keresnénk, feltehetően nem véletlenül, hiszen erről már értesíthette párja, akit személyesen próbáltunk meg szóra bírni.

Stohl türelmesen és készségesen meghallgatta, mi mindent tudtunk meg újdonsült szerelméről, és hallhatóan beletörődött, hogy a nőről is lehull a le­pel. Ennek ellenére úriember mód­jára csak röviden reagált. – Ő egyáltalán nem szeretne közszereplő lenni, a magánéletemről pedig nem szeretnék nyilatkozni – mondta Stohl.

Azt viszont megtudtuk, Éva egy pesti színház büfése volt, ahol Stohl is játszott, így ismerkedtek meg és lobbantak szerelemre. A lány azóta már nem dolgozik a teátrumnál, ahol egyébként olyan ügyesen sikerült titkolni kapcsolatukat, hogy még az ott dolgozók sem vették észre, hogy alakul köztük valami.

– Éva végtelenül kedves, jólelkű teremtés, mindenki szerette. Nem is nagyon értettük, hogyan jöhettek össze, de nyilván nem tudtak ellenállni egymásnak – mesélte informátorunk, aki azt is elárulta, a büféslánynak nincs még gyereke.

Mint ismert, Stohl és Éva kapcsolatára már december elején fény derült, de eddig senki sem tudott biztosat a lány kilétéről, és nem is lehetett őket együtt látni. Szerelmük azonban, úgy tűnik, már elég erős ahhoz, hogy az ötvenévesen új életet kezdő színész bárhol mutatkozhasson Évával, aki miatt Ancsikát és két közös gyereküket hagyta el. Ancsika és Stohl nyolc évig alkotott egy párt.

forrás:borsonlie.hu

Leave a Reply 1021 megnézve, 2 alkalommal mai nap |