< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Michelle Obama megmutatta, hogy néz ki akkor, ha nem lohol mindig egy fodrász a nyomában

| Mobile | RSS

Michelle Obama megmutatta, hogy néz ki akkor, ha nem lohol mindig egy fodrász a nyomában

2017. április 30. | hozzászólás | Életképek/bulvár

WASHINGTON, DC - JANUARY 06: U.S. first lady Michelle Obama delivers remarks during a ceremony honoring the 2017 School Counselor of the Year in the East Room of the White House January 6, 2017 in Washington, DC. These were the last public remarks by the first lady during her husband Barack Obama's presidency. (Photo by Chip Somodevilla/Getty Images)

Michelle Obama megmutatta, hogy néz ki akkor, ha nem lohol mindig egy fodrász a nyomában

Az 53 éves korábbi First Ladyről a Twitteren terjed egy fotó, ami valószínűleg a legutóbbi családi nyaraláson készülhetett.

Az érdekessége pedig az, hogy a korábban mindig makulátlan külsővel, tökéletes sminkben, és főképp gondosan kivasalt hajjal, frissen fodrászolt frizurával látható Michelle Obama ezúttal természetesen göndör hajába mindössze egy pöttyös pántot rakott – tehát nyoma sincs az eddigi skatulyából kihúzott megjelenésének.

Persze, hogy a közösségi oldalon mindenkinek van is véleménye az ex elnökné egyszerű, bongyorka frizurájáról: az internetezők többsége pedig egyenesen odavan azért, hogy Michelle Obama ennyire felvállalja önmagát, és a hivatalos ceremóniákat hátrahagyva egyáltalán nem bánja, ha hétköznapi külsejét a nagy nyilvánosság is megismerheti.

forrás:hír24.hu

Leave a Reply 605 megnézve, 1 alkalommal mai nap |