< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Kendall Jenner meztelen ruhájában még a fenekét is megmutatta a Met gálán

| Mobile | RSS

Kendall Jenner meztelen ruhájában még a fenekét is megmutatta a Met gálán

Tedd & Ne tedd

Kendall Jenner meztelen ruhájában még a fenekét is megmutatta a Met gálán

Kendall Jenner szexi

REX/SHUTTERSTOCK/PUZZLEPIX

Az idei Met gála, ahogy mindig, az év legfontosabb és pont ezért legvitatottabb divateseménye volt. Selena Gomez és The Weeknd első hivatalos vörös szőnyeges megjelenésétől kezdve egészen Katy Perry véres menyasszony ruhájáig (erről majd kicsit később), nagyon sok izgalmat tartogatott a Comme des Garcons kreatív vezetője, a zseniális Rei Kawakubo munkássága előtt.

Pár éve már a Kardashian-Jenner banda uralja ezt a fontos eseményt is, ami Kim Kardashian (és Kanye West) divathoz fűződő rajongását, Kendall Jenner modellkarrierjét tekintve, és azt, hogy Kylie Jenner mennyire isteníti nővérét, Kimet, egyáltalán nem meglepő.

Tavaly óriási belépője volt Kim Kardashiannek és Kanye Westnek, ehhez képest a valóságshow-sztár idén nagyon visszafogta magát (de erről is majd később). Kendall Jenner viszont a legkeresettebb modellként nem is félt megmutatni a Met gálán, hogy miért is hever a lába előtt a divatvilág.

Kendall Jenner Met gála

REX/SHUTTERSTOCK/PUZZLEPIX

A fiatal topmodell nyilván Jennifer Lopeztől vette az ötletet, és egy olyan meztelen ruhát viselt a gálán, amit garantáltan még évek múltán is emlegetni fogunk. A La Perla Haute Couture kreáció nagyon keveset hagyott a képzeletre, az elől, hátul, alul, felül, gyakorlatilag mindenhol kivágott ruhának még azok a részei is áttetszőek voltak, amelyek egyáltalán fedték a testét.

Kendall Jenner Met gála ruha

REX/SHUTTERSTOCK/PUZZLEPIX

Kendall Jenner ehhez mérten is villantotta lábát és hátát, meg hát a fenekét.

Kendall Jenner Met

REX/SHUTTERSTOCK/PUZZLEPIX

Láttunk már ehhez hasonlót korábban Madonnától, úgyhogy akár még ő is lehetett az inspirációforrás, mindenesetre a 21 éves modellre immár senki sem mondhatja, hogy kislány.

Valószínűleg A$AP Rocky sem gondolja ezt róla…

Kendall Jenner Asap Rocky Kylie Jenner

SNAPCHAT

 forrás:blikRuzs,hu
Leave a Reply 289 megnézve, 1 alkalommal mai nap |