< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Őszinte vallomás: Stohl András ezért nem tud teljesen boldog lenni – videó

| Mobile | RSS

Őszinte vallomás: Stohl András ezért nem tud teljesen boldog lenni – videó

2017. május 14. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Őszinte vallomás: Stohl András ezért nem tud teljesen boldog lenni – videó

Budapest — Megtalálta a társát Stohl András (50), aki biztos abban, hogy kedvese mellette marad annak ellenére is, hogy az elkövetkező időszakban biztonsan kevés ideje lesz rá.

Hirdetés

A színész elvállalta a Class FM Morning Show-jának vezetését, és a színházi elfoglaltságai mellett indul a Válótársak új évadának forgatása is. Ezek augusztus végéig lekötik a színészt, hajnal öttől éjjelig folyamatosan dolgozik majd. Stohl a Blikk Sztárchat vendégeként elárulta, tudja, hogy nem ez az ideális helyzet, de ahogy ő fogalmazott, mindenki tisztában van vele, hogy nem Hawaiin csapkodja a fenekét a habokba, hanem folyamatosan melózik.

A SZTÁRCHAT TÖBBI VENDÉGÉHEZ HASONLÓAN STOHL ANDRÁS IS DEDIKÁLT EGY FÉNYKÉPET MAGÁRÓL /FOTÓ:JÁRAI LÁSZLÓ

– Egy párkapcsolat sosem egy ember miatt megy tönkre. Mindig kettőn áll. Nyilván most az a helyzet, és ez a gyerekeimmel kapcsolatban is igaz, hogy ha nem érek rá, akkor ők odajönnek. Ez két emberen múlik. Nyilván ezt meg kell tennie a páromnak is, és ő meg is teszi, hogy odajön, vagy megkérem Ancsit, hogy hozza oda a gyerekeket, akiknek nyilván egyébként is izgalmas lesz a forgatás világa. Lehet teremteni lopott időket, de nem akarom becsapni magam, tudom, hogy ez nem az a koncentrált együttlét, ami kellene – vallotta be Stohl András, aki őszintén válaszolt minden feltett kérdésre, sőt még tanácsokat is osztogatott. Például olyan nőknek, akiknek szakítás, válás miatt kell újrakezdeniük az életüket.

STOHL ANDRÁS A BLIKK LEGFRISSEBB SZÁMÁBA IS BELENÉZETT A SZERKESZTŐSÉGI LÁTOGATÁSA ALATT/FOTÓ: JÁRAI LÁSZLÓ

Nincsenek elhagyott nők, olyan nők vannak, akik kaptak egy újabb lehetőséget az élettől, bízzanak magukban, akarjanak maguktól valamit és meg fogják találni a párjukat, ne az önsajnálatba meneküljenek, az sehová sem vezet – válaszolta Stohl, aki elárulta, annak ellenére, hogy jól érzi magát az életében, nem tud száz- százalékosan boldog lenni.

Szerintem sokat változtam, sokkal megfontoltabb vagyok, sok mindenben kikérem más véleményét. Azt gondolom, hogy elég jó irányba tart az életem, de persze ezt majd az idő eldönti. Teljes boldogságról nem tudok beszélni, mert amitől az életem egyik oldala boldog, az a másik oldalból vesz el. Ilyen az élet.

forrá:BlikkRuzs

Leave a Reply 83 megnézve, 1 alkalommal mai nap |