< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Pár napra beköszönt a nyár

| Mobile | RSS

Pár napra beköszönt a nyár

2017. május 17. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Two month old twin baby sister and brother sleeping on tiny, inflatable, pink and blue swim rings. They are wearing crocheted swimsuits and sunglasses.

Pár napra beköszönt a nyár

Szombatig élvezhetjük a nyárias időt, de utána is 20 fölötti maximumokra számíthatunk a helyenként előforduló záporok, zivatarok mellett – írja a kiderül.hS

Szerdán csapadék nem valószínű. Az északi, északkeleti szél többfelé megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul. Késő estére 12 és 18 fok közé hűl le a levegő.

Csütörtökön napos időre számíthatunk többnyire kevés gomoly- és fátyolfelhővel. Csapadék nem lesz. A Dunántúlon megélénkül a déli, délkeleti szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 27 fok között alakul.

Pénteken napos időre számíthatunk kevés gomoly- és fátyolfelhővel. Csapadék nem lesz. A déli, délkeleti szél megélénkül, a Dunántúl északi részén többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között várható.

Szombaton a Dunántúlon erősen megnövekszik a felhőzet, és a déli óráktól növekvő eséllyel alakulhat ki eső, zápor, zivatar, másutt többnyire napos időre számíthatunk kevés felhővel, estig csapadék nélkül. A Dunántúlon egyre nagyobb területen megerősödik az északnyugatira, északira forduló szél, keletebbre mérsékelt marad a légmozgás. Zivatarok környezetében a szél viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 18 és 23, az ország többi részén 24 és 28 fok között valószínű.

Vasárnap rövidebb-hosszabb napos időszakok mellett szakadozott felhőzetre számíthatunk. Többfelé várható eső, zápor, főleg keleten zivatar is lehet.
Az északi szelet többfelé erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 25 fok között valószínű.

Hétfőn pedig új hét kezdődik.

forrás:hír24.hu

Leave a Reply 102 megnézve, 1 alkalommal mai nap |