< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Fél Budapest lebénul a vasárnapi tüntetés miatt

| Mobile | RSS

Fél Budapest lebénul a vasárnapi tüntetés miatt

2017. május 20. | hozzászólás | Közélet

Budapest, 2017. január 10. A hosszú expozíciós idõvel készült felvételen jégzajlás a Duna fõvárosi szakaszán, a Szabadság hídnál 2017. január 10-én. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Fél Budapest lebénul a vasárnapi tüntetés mi

Hét fővárosi kerületben vezetnek be ideiglenes forgalomkorlátozást vasárnap demonstráció miatt, késő délután lezárják a Szabadság hidat is – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon pénteken.
 

A változások az I., az V., a VI., a VII., a VIII., a IX. és a XI. kerületben lépnek életbe.

Azt írták, reggel hat órától éjfélig lezárják a Műegyetem rakpartot a Szent Gellért tér és a Bertalan Lajos utca között.

Este háromnegyed hattól hétig szakaszosan és időszakosan zárják le a Szent Gellért tér-Szabadság híd-Vámház körút-Múzeum körút-Károly körút-Bajcsy-Zsilinszky út-Alkotmány utca-Kossuth Lajos tér útvonalat.

Tilos megállni reggel hat órától egyebek mellett a Műegyetem rakparton a Szent Gellért tér és a Bertalan Lajos utca között, a Lendvay utcában a Dózsa György úttól a Munkácsy Mihály utcáig, a Bajza utcában az Andrássy út és a Szondi utca között, az Andrássy út páros oldali szervizútján a Bajza utcától a Munkácsy Mihály utcáig, a pesti alsó rakparton a Markó utcai lehajtó és a Margit híd között, valamint a Széchenyi rakparton a Garibaldi utcától a Steindl Imre utcáig – olvasható a közleményben.

forrás:hír24.hu

Leave a Reply 170 megnézve, 1 alkalommal mai nap |