< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: miniszterelnök azzal viccelődik, lejárt Lázár János lízingje

| Mobile | RSS

miniszterelnök azzal viccelődik, lejárt Lázár János lízingje

2017. május 27. | hozzászólás | Közélet

miniszterelnök azzal viccelődik, lejárt Lázár János lízingje

szerző:Hutter Marianna, Kovács Áron

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

fecsego.eu logo

A miniszterelnök a Modern Városok Program kapcsán látogatott Hódmezővásárhelyre, és a Magyar Nemzetnek is válaszolt.

„Minden rendben, ne kérjetek semmit!” – ezekkel a szavakkal köszöntötte Orbán Viktor az őt fogadó hódmezővásárhelyi polgármestert, Almási Istvánt. Később annyival korrigálta ezt, hogy „a Lázárék előtt nincs megcsinálva a járda”.

A Magyar Nemzet megkérdezte a miniszterelnököt, hogy számít-e a jövőben is Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszterre, vagy „visszaadja-e a városnak”, de ő megkerülte a választ. Azt mondta, ha igen, akkor ezt zárt ülésen beszélik meg, de a Fideszben alapvetően nem pozíciót osztanak, hanem munkát.

Nem sokkal korábban az Index írt arról, hogy Lázár felvetette Orbánnak, majd mondhatja a sajtótájékoztatón, hogy van egy jó meg egy rossz híre. A jó hír, hogy a város kap pénzt, a rossz pedig, hogy visszaadja Lázárt. Orbán erre azt felelte, azt fogja mondani, a lízing lejárt, most döntést kell hozni, mi legyen.

A miniszterelnök a Modern Városok Program kapcsán látogatott Hódmezővásárhelyre, amely egyben a programsorozat utolsó állomása. (Sopron volt az első.)

Ellentüntetők maroknyi csoportja Hódmezővásárhelyen
Fotó: Hutter Marianna / Magyar Nemzet

Hogy minden rendben van-e a városban, arról személyesen is meggyőződhetett, ugyanis a város országgyűlési képviselőjénél, vagyis éppen Lázár Jánosnál aludt, így a politikus lakhelyétől gyalogoltak át a városházára.

A sétát egyébként hatalmas sajtóérdeklődés kísérte, és egy-egy helyi lakos is megszólította a miniszterelnököt. Ugyanakkor a Modern Városok Program többi helyszínétől eltérően most nem fogadták lelkes nyugdíjaskorú állampolgárok a miniszterelnököt, ám ennek oka információink szerint, hogy a szimpátiatüntetést későbbre időzítették.

A városháza épületétől kicsit távolabb ellentüntetést is bejelentettek, erre azonban csak néhányan mentek el.

forrás:mno.hu

Leave a Reply 112 megnézve, 1 alkalommal mai nap |