< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek, Tudomány/gazdaság / Blog article: Titkos illuminátus találkozó? A G7-összejövetelen rejtett kézmozdulatokat tettek?

| Mobile | RSS

Titkos illuminátus találkozó? A G7-összejövetelen rejtett kézmozdulatokat tettek?

 

A hátérhatalom vezetői újabb jelet adtak híveiknek, hogy készen áll a világ leigázásáról szóló művelet?

Angela Merkel és Donald Trump az Olaszországban megrendezendő G7 találkozón beszélhettek egymással. Ezen a találkozón még Theresa May is ott volt, a Britek jelenlegi elnöknője is.

Az egész eseményen semmi túlságosan jelentős nem hangzott el sokak szerint, egyesen énm is értették, mire ez a nagy találkozó, ha túlságosan érdemi lépéseket ennek ellenére nem tettek vagy tárgyaltak meg.

Azonban Angela Merkel Trump és Theresa mellett állva egy gyémántot vagy piramist formált kezeivel.

Ez azért jelentős, mert az illuminátusok egyik fő szimbólumainak számítanak.

Azt pedig nagyon sokan úgy gondolják, hogy Angela Merkel valójában illuminátus tag lehet. Akárcsak Donald Trump is.

Sokak szerint az illuminátus világrend készül valamire. Az egyes tagok között híres vezetők, sztárok, bankárok, és egyéb befolyásos emberek vannak. A híveik számára pedig időnként kézjelekkel küldenek parancsokat a nagy nyilvánosság előtt.

Legfőbb céljuk az Új világrend létrehozása lesz, amit úgy fognak tudni létrehozni, hogy az emberi populációt 95%-kal lecsökkentik.

Pontosan nem tudni, hogy ezt hogyan fogják kivitelezni, de rengeteg szóbeszéd van erre vonatkozóan. Egyesek szerint majd egy mesterségesen előállított vírust szabadítanak el – miután a kiválasztott csoportokat előre beoltották az antianyaggal – mások szerint kirobbantják majd a harmadik világháborút.

Sokak szerint a most megrendezett találkozóból, és a kézjelből egyértelműen az derül ki, hogy a NATO is illuminátus kézen van, vagy legalábbis túlnyomó többségben ők sorakoznak a tagok között

A terv az lehet, hogy a NATO egyfajta világhadseregként lépjen majd fel a megfelelő előkészítést követően.

Korábban kiszúrták, hogy Theresa May, és Donald Trump is használta ezt a titokzatos kézjelet, üzenve ezzel a háttérhatalom embereinek: hamarosan készen állnak.

A szkeptikusok légből kapott butaságnak gondolják az egészet, és szerintük ez csak belemagyarázás. De mi van, ha valóban rejlik valami a dolgok mögött?

OSZD MEG másokkal is!

forrás:világtitkai.hu

Leave a Reply 250 megnézve, 1 alkalommal mai nap |