< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: Kisteleki Polgármesteri Hivatal förmedvénye – építőhatósági- csak 12 éven felülieknek ajánlott!

| Mobile | RSS

Kisteleki Polgármesteri Hivatal förmedvénye – építőhatósági- csak 12 éven felülieknek ajánlott!

Kisteleki Polgármesteri Hivatal förmedvénye – építőhatósági- csak 12 éven felülieknek ajánlott!

Már nem először produkál Kistelek, illetve gyártja a förmedvényeket. Nekik ez tetszik. A parancs az parancs!
IKT: 150-4/2017/ÉP Baks Váradi utca 13 szám a vizsgálat célkeresztje.
Ja azt majd el felejtettem, a törvény 30 napot ír elő a vizsgálat lefolytatására. Fekete István Úr csak, akkor kezdte el a vizsgálatot – elfelejtették- mikor rászóltam, illetve jeleztem a Kisteleki Járási Hivatal vezetőjének dr. Szalai Gabriellának, hogy a Kisteleki Építési Osztály a mai napig nem kezdte meg a vizsgálatot. Ezért a súlyos hibáért nem fenyítették meg a törvényt sértő tanácsosokat.

Kisteleken ezt is meglehet tenni.

Nagy Sándor városvezető nagyban felelős a történtekért!!! Ilyen munkamorál megengedetlen egy demokráciában.

Nem először sértik meg a törvényt – ha az emberüket kell megvédeni – illetve a törvénytelenséget, nekik nem jelent semmit, ha a jogalkotó nem is így írta meg a ptk – ban. Ők úgy gondolják.. ami sértő és elgondolkodtató! Hogyan lehet megbízni a „főnökben”, aki ilyen jellegű parancsot ad ki.

A szülési szabadságon lévő Süliné Dr. Terecskei Erzsébet Jegyző megbízásából Fekete István Sándor építéshatósági tanácsos ír levelet, ami összefüggéstelen, illogikus s valójában nincs jelenség értéke, nincs benne határozat, ami a legfontosabb eleme egy vizsgálatnak….. Parancsot teljesített. Nem az volt a cél, hogy megoldja a törvénysértést, hanem lejárassa a közérdekű állampolgári bejelentőt a butaságával. Ő ezt a butaságát még nem fogja fel. – azonban később ez már végzetes lehet!

Jelenleg az a kérdés, hogy hogyan bízhat meg egy szülési szabadságon lévő jegyzőnő egy tanácsost, hogy járjon el az ügyében!!!hmmmm…Felmerül bennem a kérdés ki fizeti a munkadíját és egyúttal felveszi a gyedet is. Mikor szoptat és mikor dolgozik a hivatalban!! Talán a listás Sanyi választ tud adni…

Ez nem semmi! Az előző jegyzőnő meg szakértőt akart kihívatni a közérdekű állampolgári bejelentőnek a számlájára, hogy megállapítsák, mennyi is az a három méter. Hál Istennek elzavarták az italos jegyzőnőt s a többiről már nem is beszélve.

Kisteleki önkormányzatnak már nem ez az első szándékos hibája a szerkesztőségünkkel szemben. Olyan állításokat ír le Fekete Úr, hogy sírnak a betűk, illetve megcsúfolják a törvény betűit s annak jogalkotóját.

Kisteleknek miért kellenek az ilyen tudású, gyenge felkészültségű emberek. Aki nem ismeri, a jogszabályokat az ne billegesse a tollait, mert leszakadnak.

Az indoklás zavaros, hullámzik a hazugságtól! Vehette volna azt a fáradságot Fekete gyerek, hogy megkérdezi egy jogvégzett egyenes jellemű jogászt, ha talál a környezetében. Magyarul segítséget kért volna. Fekete Úr ez nem szégyen, ha nem érti a munkáját, ám kényelmetlen lehet az ön szellemi felkészületlensége, ha valaki elolvassa a „levelét”.

A vizsgált személynek semmilyen építési, műszaki, tűzbiztonsági, villany- gáz szerelési engedélye nem voltak.. stb. Ezek a tények nem zavarták a képzetlen, felkészületlen Fekete Urat. A példa ragályos volt, hisz a Csongrád Megyei Katasztrófavédelem sem látta hibának…. parancsot teljesítettek? De kinek!

Ki áll a háttérben. Szerintem, úgy gondolom, hogy egy aranytalléros fehér-csillagos egyén… reméljük, hamarosan elmegy nyugdíjba, a barátnőjével közösen az érdemei elismerésük mellett!!

A 2018-as országgyűlési választások győztesének, az új-régi miniszterelnöknek el kell gondolkodni, hogy az elfeslett, elhasznált, a hatalommal visszaélő felső vezetőket nyugdíjazni muszáj.

Miért? Mert új műsorhoz új férfi kell… miniszterek, dandárosok reszkessetek.

Most már a falu csak azt várja, mikor robbantja be, vagy gyújtsa fel a putrit, amiben szerel a segédmunkás…

2017. június 02
Oláh István László
A DK Csongrád megyei 3 választókerület elnökségének kommunikációért felelős elnökségi tagja

Leave a Reply 237 megnézve, 1 alkalommal mai nap |