< Böngészés > Főoldal / Kultúra / Blog article: Janicsák Veca és Simon Kornél nyerte A Nagy Duettet

| Mobile | RSS

Janicsák Veca és Simon Kornél nyerte A Nagy Duettet

2017. június 5. | hozzászólás | Kultúra

Janicsák Veca és Simon Kornél nyerte A Nagy Duettet

Tíz héten át küzdöttek A Nagy Duett párosai vasárnap esténként a TV2 műsorában, június 4-én azonban véget ért a show: újra ott volt a stúdióban minden páros, de a színpadon már csak négy pár énekelt a győzelemért. A zsűri az utolsó két hétben már nem szavazott, a nézői voksok alapján Janicsák Veca és Simon Kornél lett az ötödik széria győztese.

A vasárnap esti show-t Mádai Vivien és Csipa kezdte, Máté Péter Zene nélkül mit érek én című dalával nyitottak, a zsűrinek nagyon bejött a pörgős nyitás, amit Ábel Anita és Emilio tovább fokozott.

Forrás: TV2

A Push it állítólag nem volt könnyű feladat nekik, de jól megoldották, ebből mit sem lehetett észrevenni a produkció alatt. Hosszasan dicsérte őket a zsűri, elhangzott, hogy fantasztikusak, zseniálisak voltak, Ábel Anita a csípőmozgását a dal után még egyszer bemutatta.

Forrás: TV2

Janicsák Vecáék mulatóssal készültek, a Bulibáró a zsűri szerint jól állt nekik, az énekesnő kétségkívül a széria egyik legjobbja, párja, Simon Kornél pedig jól bele tudott illeszkedni ebbe a szerepbe is. “Volt egy folyamatosan felfelé tartó ív, hétről hétre hoztatok valami jobbat, ezt nagyon értékelem” – mondta Szulák Andrea, de a többiek is csak áradoztak.

Forrás: TV2

Negyedikként lépett színpadra Judy és Erdei Zsolt, a Neoton Família slágere nagyon jól állt nekik.

“Madár, annyira édes vagy, hogy meg kell zabálni” – áradozott Szulák, annyira bejött neki a mozgása, azt is hozzátette, hogy ezeket a perceket elteszi emlékbe, és szomorú perceiben előveszi. A páros a kezdettől nagyon jól működött együtt, az egyik legszórakoztatóbbak voltak az idei mezőnyben.

Forrás: TV2

A második körrel folytatódott a show

Az első kör után megmutatták a részeredményt, de a fantomképek és a százalékok még nem mondanak sokat ilyenkor, az első helyen álló páros 72,03% igent, az utolsó 56,70%-ot kapott a nézőktől.

Mádai Vivienék Nena 99 Luftballons című slágerével folytatták a finálét, a Mokka műsorvezetője különleges lufiszoknyában állt színpadra, míg Csipa lufiból készült kalapban énekelt. A végén kicsit bakiztak, de ezen nem lovagolt sokat a zsűri, tetszett nekik az az őrület, amit láttak.

Forrás: TV2

Ábel Anitáék egy romantikusabb dallal jöttek, a Megtalállak még után hosszan tapsolt a közönség, Emilio meg is hatódott, könnyes szemmel hallgatta végig a zsűri véleményét. “Dögös volt, bátor, és nagyon szerethető” – hangzott el, a színésznőt pedig külön meg is dicsérték a szólója miatt.

Forrás: TV2

Simon Kornélék latinos vizekre eveztek, Vaya Con Dios Ney Na Na-ja jól állt nekik.

“Veca, úgy énekelsz, mint egy istennő, és úgy is nézel ki” – mondta Kasza Tibi, a színészt pedig újra őrültsége miatt emelte ki: “Nem vagy normális, ezt szögezzük le, reméljük, ebből tudsz profitálni a jövőben.” A másik két zsűritag is méltatta őket, Cookynak különösen tetszett a produkció.

Forrás: TV2

Madár egy számára nagyon kedves dallal jött Judy oldalán, a Szállj el, kismadár szólt mindig, amikor sétált a ring felé, ez most is tüzelte. Szulák szerint kihozták a legjobbat egymásból, Cooky szerint érezni lehet köztük a barátságot, ettől pedig nagyon cukik.

Forrás: TV2

Három páros ment tovább

A nézői szavazatok összesítése után már csak három páros maradt versenyben, a voksok alapján Ábel Anita és Emilio végzett a negyedik helyen.

A többiek az egymástól rabolt dalokkal jöttek, Judy és Madár a Hotel Menthol-t adták elő, Janicsák Veca és párja az ismert Z’Zi Labor-dalt énekelték, és Boney M. produkciójával lépett színpadra Mádai Vivien és Csipa.

Forrás: TV2

A zsűri búcsúzóul visszaemlékezett az elmúlt tíz hétre, Szulák Andrea szerint példaértékű az a munka, ami a párosok mögött van, a műsorról pedig egy szó jut eszébe: a szeretet. Cooky szerint ők voltak az ország legboldogabb emberei, rengeteg boldog és szomorú pillanatot láttak vasárnaponként. Kasza Tibi már gratulált is a három dobogósnak, szerinte mindegyikük nyert már, mert új arcukat mutathatták meg a közönségnek.

A páholyban ülő, már kiesett párosok közül mindenki mondott egy nevet, akinek legszívesebben adná az első helyet: a többség Janicsák Vecának és Simon Kornélnak drukkolt a stúdióban.

Az utolsó szavazatok leadása után Tilla lezárta a voksolást, harmadik helyen végzett Erdei Zsolt és Judy, a második helyen Mádai Vivien és Csipa,  a 2017-es Nagy Duett győztese Janicsák Veca és Simon Kornél lett.

forrás:origo.hu

Leave a Reply 196 megnézve, 1 alkalommal mai nap |