< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: 70 millió forintba kerülnek a vizes vb érmei)))) dans les médailles aqueuses vb 70 millions de forints

| Mobile | RSS

70 millió forintba kerülnek a vizes vb érmei)))) dans les médailles aqueuses vb 70 millions de forints

2017. június 9. | hozzászólás | Sport

70 millió forintba kerülnek a vizes vb érmei

A Metal-Art Nemesfémipari Zrt. szállíthatja le az érmeket a budapesti vizes világbajnokságra és az azt követő masters vb-re, írja a Magyar Nemzet Online. Három pályázó volt a május végén kiírt közbeszerzésre, a Metal-Art ajánlata volt a legolcsóbb.

Nettó 69,1 millió forint.

A Bp2017 Kft. 1328 arany-, ezüst- és bronzérmet, illetve további 2650 a masters versenyek 4-6. helyezettjeinek szánt érmet rendelt. 684 díszdobozt is legyártanak még.

A vizes világbajnokság rendezési költsége már meghaladta a 100 milliárd forintot.

Új munkája van a közmédia adateltitkoló volt kommunikációs vezetőjének

A korábban közérdekű adatok eltitkolása miatt ügyészségi megrovásban részesült Lencsó Rita a budapesti vizes vébét szervező állami cégnél, a Bp2017 NKft.-nél bukkant fel.

Fotó: MTI/Kovács Anikó

forrás:hír24.hu

dans les médailles aqueuses vb 70 millions de forints

 

Métal-Art Precious Plc Industrial métal. Peut livrer l’eau sur les médailles des maîtres Championnats du Monde et la Coupe du monde de Budapest après, Magyar Nemzet écrit en ligne. Il y avait trois candidats à la fin mai a annoncé les marchés publics, l’offre de métal-Art est le plus bas. Net 69,1 millions de HUF. Le Bp2017 Kft. 1328 or, d’argent et de bronze en 2650 et plus au tournoi des Maîtres 4-6. Il a ordonné des médailles pour les finisseurs de. 684 coffret cadeau est toujours legyártanak. Coût de la planification de l’eau Coupe du monde a dépassé les 100 milliards de HUF. Les nouveaux travaux dans les médias publics était responsable de la communication adateltitkoló En raison de la dissimulation de l’information d’intérêt public reçu au préalable un procureur de blâme Lencsó Rita l’eau Vebe Budapest a émergé de l’organisation entreprise publique, au Bp2017 NKft .. Photo: Aniko MTI / Smith

Source: hír24.hu

Leave a Reply 109 megnézve, 1 alkalommal mai nap |