< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: USA-Oroszország Putyin: Nem tekintjük ellenségnek Amerikát)))) Etats-Unis-Russie Poutine: Non considéré comme un ennemi de l’Amérique

| Mobile | RSS

USA-Oroszország Putyin: Nem tekintjük ellenségnek Amerikát)))) Etats-Unis-Russie Poutine: Non considéré comme un ennemi de l’Amérique

2017. június 16. | hozzászólás | Fecsegő hírek

USA-Oroszország

Putyin: Nem tekintjük ellenségnek Amerikát

Az orosz elnök az amerikai belpolitikai küzdelem kiéleződésével magyarázta az oroszellenes hangulat felmelegítését Washingtonban.

Fotó: AFP

Oroszország nem tekinti ellenségének az Egyesült Államokat – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön Moszkvában, a közönség kérdéseire válaszolva a Közvetlen Vonal elnevezésű éves interaktív televíziós fórumán.

Az orosz elnök az amerikai belpolitikai küzdelem kiéleződésével magyarázta az oroszellenes hangulat felmelegítését Washingtonban. Mint mondta, erre Moszkva nem tud hatást gyakorolni, de készen áll a konstruktív párbeszédre.

James Comey, az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) elbocsátott igazgatójának kongresszusi tanúvallomását kommentálva Putyin megjegyezte, hogy a szövetségi rendőrség volt parancsnoka ezúttal sem mutatott be az állítólagos orosz hackertámadásokra vonatkozó bizonyítékokat.

forrás:ma.hu

Etats-Unis-Russie
Poutine: Non considéré comme un ennemi de l’Amérique

Le président russe a déclaré l’intensification du réchauffement de sentiment anti-russe de Combattons politique intérieure à Washington.

Photo: AFP

La Russie est pas considéré comme un ennemi des États-Unis – a déclaré le président russe Vladimir Putin jeudi à Moscou, en réponse aux questions du public au forum annuel appelé la ligne directe de la télévision interactive.

Le président russe a déclaré l’intensification du réchauffement de sentiment anti-russe de Combattons politique intérieure à Washington. Comme il le dit, ce Moscou ne peut exercer une influence, mais il est prêt à un dialogue constructif.

James Comey, a rejeté le directeur du Federal Bureau of Investigation (FBI), commentant le témoignage du Congrès de Vladimir Poutine a noté que le commandant de la police fédérale était à ce moment n’a montré aucun signe des attaques de pirates russes présumés.

Source: ma.hu

 

Leave a Reply 91 megnézve, 1 alkalommal mai nap |