< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Balázs Péter: Minden kormányzati ténykedésben látszik az ellenségkeresés((( Péter Balázs: Tutte le azioni del governo sembra cercare il nemico

| Mobile | RSS

Balázs Péter: Minden kormányzati ténykedésben látszik az ellenségkeresés((( Péter Balázs: Tutte le azioni del governo sembra cercare il nemico

2017. június 19. | hozzászólás | Közélet

Balázs Péter: Minden kormányzati ténykedésben látszik az ellenségkeresés

Helmut Kohl 16 éven át volt Németország kancellárja, ismertem őt, tiszteltem őt, mondhatnám, hogy kedveltem, nagy kedvelője volt a magyaroknak, és a magyar szalámiknak – ezt Balázs Péter mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
Balázs Péter

A volt külügyminiszter kijelentette: azért is tisztelte, mert ugyanolyan jó kapcsolatot ápolt az összes magyar vezetővel, nem nézte, hogy ki, hová tartozik. A szakember szerint a Kohllal kapcsolatos korrupciós botrányok idővel leperegtek róla, fontosabb volt a személyisége, a történelmi szerepe.

A kormányt ért folyamatos támadásokkal kapcsolatban azt mondta: nagyot lépett a jelenlegi magyar kormány a jogállamiság leépítése útján. Hozzátette:

az ártatlan civil szervezetek a nyilvánosság előtt ténykednek, átláthatóak, már az alapításkor egyesületi formában működnek, évente jelentést tesznek, teljesen felesleges a civiltörvény, hacsak nem más céljuk van vele, mégpedig a megbélyegzés. Minden kormányzati ténykedésben látszik az ellenségkeresés

– fogalmazott.

Balázs Péter elmondta: további következmények lesznek, mert folyamatosan gyűlik a kifogás a magyar kormánnyal szemben. A volt külügyminiszter hangsúlyozta: ahhoz senkinek nincs ereje, hogy visszacsinálják a civiltörvényt, de egy esetleges magyar kérést könnyen vissza tud utasítani majd az unió.

A szakember kijelentette:

az ár, amit Magyarország kénytelen lesz törleszteni, az sokkal nagyobb lehet, mint gondolnánk.

Hozzátette: az is látszik, hogy a Néppárti családból egyre többen emelik fel a hangjukat az ellen, ami Magyarországon történik, és aminek a fertőzésétől tart Európa. Nigel Farage tárt karokkal várja Orbán Viktort a saját pártcsaládjába, ő volt az az ember, aki a Brexit bohóca volt – magyarázta.

Balázs Péter szerint, amikor az ember Orbán Viktor szövegeit nézi, akkor megtalálja a hasonlóságot a nyugat-európai szélsőjobbal. A volt külügyminiszter elmondta: azzal kalkulál a kormányzat, hogy az uniós tagság párti emberek kétharmados többségben vannak az országban, öngyilkos dolog lenne kilépni, katasztrófa lenne a munkaerőpiacra nézve.

A korábbi politikus úgy véli, nemcsak a pénz érintené mélyen a magyarokat egy esetleges kilépéssel, de a saját szövetségesi rendszerrel vívott háború tartósan egy nemzetellenes stratégia, rossz irányba sodorja az országot, egy olyan sarokban vagyunk, ahol rajtunk kívül csak Lengyelország van. Hozzátette:ez a stratégia nem hiteles, ez nem a nyugati modell, ez egy Európán kívüli modellre emlékeztet.

forrás:atv.hu

Péter Balázs: Tutte le azioni del governo sembra cercare il nemico

Helmut Kohl fu cancelliere della Germania per 16 anni, lo conoscevano, lo rispettavano, direi che mi è piaciuto, è stato un grande fan degli ungheresi e dei salumi ungheresi hanno – questo Balázs Pietro disse mostra l’ATV su Straight Talk.
Péter Balázs

L’ex ministro degli Esteri ha dichiarato che è onorato, curato altrettanto buon rapporto con tutti pilota ungherese non sta cercando di uscire a cui appartengono. Secondo l’esperto di scandali di corruzione Kohl leperegtek il suo tempo era più importante la personalità del ruolo storico.

Il governo ha fatto in relazione ai continui attacchi, ha detto l’attuale governo ungherese ha preso una forte riduzione per lo stato di diritto. Ha poi aggiunto:

Ong agiscono come innocenti in pubblico, trasparente, ha lavorato alla base come associazione, essi forniscono una relazione annuale alla legge civile completamente inutile se non ha un altro scopo, ossia lo stimma. Tutte le azioni del governo sembrano cercare il nemico

– metterlo.

Balázs Péter ha detto che ulteriori conseguenze saranno, perché continuare ad accumulare denunce contro il governo ungherese. L’ex ministro degli Esteri ha sottolineato che nessuno ha abbastanza forza per farlo tornare al diritto civile, ma una possibile richiesta ungherese può essere respinta con facilità e l’unione.

L’esperto ha dichiarato:

il prezzo che si dovrà rimborsare l’Ungheria, può essere molto più grande di quanto pensiamo.

Egli ha aggiunto che sembra anche che la famiglia del PPE, sempre più persone che alzano la voce contro ciò che sta accadendo in Ungheria e che è un’infezione d’Europa. Orbán Viktort ha una famiglia del suo stesso partito Nigel Farage braccia aperte, lui era l’uomo che era il clown Brexin – ha spiegato.

Secondo Péter Balázs, quando si guarda testi Orbán Viktor, è possibile trovare una somiglianza occidentale estrema destra europea. L’ex ministro degli Esteri ha detto che con il governo ha calcolato che l’adesione all’UE sono pro-gente maggioranza dei due terzi del paese, sarebbe suicida di lasciare, sarebbe un disastro per il mercato del lavoro.

L’ex politico non considera solo il denaro potrebbe influenzare profondamente gli ungheresi un’uscita eventuale, ma combattuto la loro guerra sistema di alleanze in modo permanente precipitare il Paese una strategia anti-nazionale, nel modo sbagliato, siamo in un angolo dove solo la Polonia fuori dal nostro controllo. Ha aggiunto che questa strategia non è autentica, non è un modello occidentale, si ricorda di un modello di non-europea.

Fonte: atv.hu

Leave a Reply 57 megnézve, 1 alkalommal mai nap |