< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Felkészülés: A Honvéd nem bírt az újonccal, a Vasas megverte a Halit

| Mobile | RSS

Felkészülés: A Honvéd nem bírt az újonccal, a Vasas megverte a Halit

2017. június 24. | hozzászólás | Sport

FOCI 1

Felkészülés: A Honvéd nem bírt az újonccal, a Vasas megverte a Halit

Lejátszotta első nyári felkészülési mérkőzését a Budapest Honvéd, hazai pályán kétgólos hátrányba került az NB I-ben újonc Balmazújvárossal szemben, de már a szünet előtt egyenlített. A második félidőben már nem is esett több gól.

A Horváth Ferenccel először pályára lépő Balmazújváros egy oldalsó szabadrúgást követően kipattanó labdából volt eredményes, majd Vólent Roland talált be egy szép kombináció végén.

Erik van der Meer – aki szintén először ült új csapata kispadján – csapata két percen belül egyenlített. Koszta Márk egy szöglet után kifelé vágódó labdát vágott kapásból a kapuba, Davide Lanzafame pedig egy kezezés miatt megítélt 11-es értékesített.

Ezalatt a Vasas 3-1-re legyőzte a Szombathelyi Haladást, ezzel zsinórban harmadik edzőmérkőzésén nyert: először az izraeli Beitar Jeruzsálemet, majd az osztrák Sturm Grazot tudták felülmúlni.

Az első játékrészben csak Kire Risztevszki fejesea törte meg a gólcsendet, fordulás után a félidő derekán beindult a góleső: Mahir Saglik a 64. percben szerzett újabb találatot, erre kilenc percen belül válaszolt a Haladás. Csakhogy Mészáros Karol szépítése után öt perccel Király Botond beállította a 3-1-es végeredményt.

A Budapest Honvéd július 11-én játszik az Apoel Beer-Sevával a Bajnokok Ligája selejtezőjében, míg a Vasas június 29-én játszik Európa-liga selejtezőt a Beitar Jeruzsálemmel.

Végeredmény – Felkészülési mérkőzések

Budapest Honvéd–Balmazújváros 2–2 (2–2)
Gólszerzők: Vólent ill., Koszta, Lanzafame

Vasas–Haladás 3–1 (1–0)
Gólszerzők: Risztevszki 26′ Saglik 64′ Király B. 78′ ill. Mészáros K. 73′

forrás:hír24.hu

Leave a Reply 128 megnézve, 1 alkalommal mai nap |