< Böngészés > Főoldal / Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Közélet / Blog article: II. NYUGDÍJAS TALÁLKOZÓ A SZEGEDI TÖRVÉNYSZÉKEN

| Mobile | RSS

II. NYUGDÍJAS TALÁLKOZÓ A SZEGEDI TÖRVÉNYSZÉKEN

II. NYUGDÍJAS TALÁLKOZÓ A SZEGEDI TÖRVÉNYSZÉKEN

A Szegedi Törvényszék és a Bírósági Dolgozók Szakszervezetének Csongrád Megyei Alapszervezet 2017. június 16. napján második alkalommal rendezte meg a nyugalmazott bírák és igazságügyi alkalmazottak találkozóját, közel 45 egykori munkatárs részvételével.

 

 

A rendezvényt dr. Tárkány-Szűcs Babett, a Szegedi Törvényszék elnöke nyitotta meg kiemelvén, hogy a törvényszék ahogy eddig is, úgy a jövőben is számít az idősebbek szakértelmére és tapasztalataira. Köszöntőjében kihangsúlyozta, hogy a találkozóval szeretnék kifejezni megbecsülésüket a volt munkatársak iránt A megnyitót követően bemutatta a Szegedi Törvényszék mindennapjait a bírósági szervezet előtt álló jelenkori kihívásokat.

A találkozó keretében levetítése került egy 1983-as Összíbrói értekezleten készült archív felvétel, valamint a dolgozók hozzájárulásával elkészült ’80-as és ’90-es évek bírósági dolgozóit, eseményeit ábrázoló fényképfelvételekből készült videomontázs is.

 

 

A találkozó kötetlen beszélgetéssel, s meghitt múltidézéssel zárult, amelyhez a későbbiekben a jelenleg még „aktív” dolgozók is csatlakozhattak..

A rendezvényt a Magyar Bírói Egyesület Csongrád Megyei Szervezete is támogatta.

 

Szeged, 2017. június 28. napján

forrás:szegedi törvényszék.hu

Leave a Reply 1112 megnézve, 1 alkalommal mai nap |