< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja / Blog article: A www.fecsego.eu nemzetközi hírportál megkapta levélben az intézkedési információt a Lázár János miniszter Úrtól, avagy a Baksi Vízközmű-társulat önrész+ kamat visszafizetése kötelező

| Mobile | RSS

A www.fecsego.eu nemzetközi hírportál megkapta levélben az intézkedési információt a Lázár János miniszter Úrtól, avagy a Baksi Vízközmű-társulat önrész+ kamat visszafizetése kötelező

A www.fecsego.eu nemzetközi hírportál megkapta levélben az intézkedési információt a Lázár János miniszter Úrtól, avagy a Baksi Vízközmű-társulat önrész+ kamat visszafizetése kötelező

 

Ma – 2017, június 30 megérkezett az e-mail a Miniszterelnökségtől.

Az e-mail küldője Paulinszky Ágnes.

Szerkesztőségünk felhívta az ellenőrzési referenset, s érdeklődött a Baksi csatornázási pénzek visszafizetése után. A referens asszony továbbította dr. Bajcsai Brigitta államtitkárság irodavezetőjének a kérésünket.

Megígérte az államtitkárság, hogy kiemelten fog foglalkozni a Baksi Üggyel! Ezért 2017, július 03 –án tételesen felsorolja, hogy kihez került a kiemelt vizsgálat anyaga. Ebben benne foglaltatik dr. Juhász Tünde fegyelmi felülvizsgálatának  kérelme is.

Dr. Kovács Zoltán államtitkár Úr küldött nekem egy személyes levelet, amiben kifejti az álláspontját s megfogalmazza a kérelmemben leírtakat, s a támogatásáról biztosított!  

Telefonon felvilágosítottam az államtitkárságot dr. Juhász Tünde eljárási hibáira – ma- mivel a bizonyítékokat elferdítette…s kértem egy analizált vizsgálatot.

Idézet a levélből:

„A Baksi Községi Önkormányzat a hozzá címzett bejelentésekre késedelmesen válaszolt”

Mélyen tisztelt Államtitkár Úr!

Szerkesztőségünk megszokta Búza Zsolt- tól , hogy a megkeresésekre , sem a közérdekű adatok kiadására nem válaszol….

Neki csak jogai vannak – ezt csak Ő hiszi- s kötelességei nincsenek! – szubjektív véleményem! Nem alkalmas polgármesternek ,véleményem szerint; politikai kalandor, s unpraktikus!!!

A Baksi Vízközmű Társaság a lakossági fórumon, ahol közel 500 ember vett részt. A Társaság könyvelője Kis-Tike Kft ügyvezetője kijelentette, hogy 38 millió Ft hiányzik. Búza Zsoltot 2015 – ben az Szegedi Nyomozó Ügyészség felszólította az önrészek + a kamatok visszafizetésére. Ez a mai napig nem történt meg.  

A Baksi Hírmondó 2017. június számában az 1 oldal 2. bekezdését az államtitkár Úr figyelmébe ajánlom.!

A baksi csatornázási önrészek visszafizetésének folyamodványa visszamenőleg 2015-től a napjainkig érdemes elolvasni.

Búza Zsolt hivatalos jogerős bírói határozatnak sem tett – tesz eleget. /érettségi bizonyítvány bemutatása/

A képviselő testületet nem testületként kell számon kéni, hanem egyenként, hogy miért engedték Búza Zsoltot, s miért nem szólították fel már hamarabb a lemondásra.

Dr. Kovács Zoltán államtitkár Úr kiemelten fontosnak tartotta a közigazgatás hatékonyságának növelését, valamint a szervek ügyfélközpontúságát.

Szerkesztőségünk megvárja az államtitkári ellenőrzés részletes analizálását!

Az ügyészségi feljelentést a Baksi Vízközmű Társaság – Búza Zsolt-ellen a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál meg fogja tenni hamarosan.

2017 , június 30                                                               

                                                          Oláh István László

                                                            főszerkesztő                                    


Leave a Reply 1111 megnézve, 1 alkalommal mai nap |