A Presse megdöbbentő riportját szúrta ki a Bors, az osztrák lap szerint a helyi rendőrség legalább húsz fiúról és lányról tudnak, akik a Práter környékén árulják a testüket. A jellemzően mélyszegénységből érkező gyerekek közül minden negyedik magyar, többen az árvaházból kerültek az emberkereskedők markai közé. Van, aki még a 12. életévét sem töltötte be.

Szervezett prostitúcióról van szó, a futtatók ügyelnek a rendőri intézkedések elkerülésére, mások pedig a környéket felügyelik. A legtöbb gyerek egyáltalán nem tud németül, és más idegen nyelven sem, az árat cédulán mutatják fel. A cikk szerint 5 és 20 euró között (1600– 6400 forint) között mozognak az árak, és parkolókba vonulnak a kuncsaftokkal.

A Presse szerint tavaly ősszel egyszer már felszámoltak egy magyar hálózatot a helyi rendőrök, de a jó idő beköszöntével visszatértek a placcra a fiatalok. Az osztrák rendőrség a ma­gyar kollégák, illetve civil szervezetek segítségével próbál segíteni az áldozatokon – akit sikerül ki­emelni ebből a közegből, azt Magyarországon különleges létesítményekben helyezik el.

forrás:hvg.hu

Cinco euros que venden sus cuerpos en los niños húngaros Viena
Cinco euros que venden sus cuerpos en los niños húngaros Viena

La prostitución infantil florece en la capital austríaca, según un artículo reciente de cada cuatro niños Hungría

La Presse escalonamiento apuñaló riportját la pimienta, de acuerdo a la página austriaca de la policía local puede por lo menos veinte chico y chica que venden sus cuerpos alrededor del Prater. Los niños típicamente de la pobreza profunda marcas, una de cada cuatro personas son objeto de trata húngaros incluyen el orfanato. ¿Hay alguien que aún no tenía 12 años de edad.

Se organiza la prostitución, los proxenetas se asegurará de evitar la actuación de la policía, mientras que otros monitorearon la zona. La mayoría de los niños no pueden hablar alemán en absoluto, y no hay otros idiomas extranjeros, presentó a la etiqueta de precio. Según el artículo de entre 5 y 20 euros entre rango (HUF 1600- 6400) los precios, los estacionamientos y marchando en kuncsaftokkal.

El otoño pasado Presse ya había desmantelado una red de policía húngara locales, pero regresó a la llegada de los jóvenes buena Placco tiempo. La policía austriaca están tratando de ayudar a las víctimas con la ayuda de colegas húngaros, y las ONG – que fue capaz de señalar a este entorno, se coloca en instalaciones especiales en Hungría.

Fuente: hvg.hu