< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: Veres Péter Baks jegyzőjének! Hát nem tudom…

| Mobile | RSS

Veres Péter Baks jegyzőjének! Hát nem tudom…

 

 

Veres Péter Baks jegyzőjének!

Én elismerem, ami jó! Ám, ami nem, az ellen harcolok. Olvastam a hirdetményét a Baksi Hírmondóban. Ezek az erős kifejezések már nagyon kellettek a Baksiaknak. Csak így tovább.

 

Remélem, hatékony lesz a birtokháborítás, a parlagfű koncentráció megoldása, az adócsalás ellenőrzése társadalmi probléma itt Bakson.

Abban igaza van, a pénzbírság az már nagyon kell(ne) Bakson. A kérdés csak az; engedi – e Búza Zsolt! Mert Őt sem ártana ellenőrizni, mivel egy időben több helyen is meg tud jelenni. (?)

Én elég régóta lakom ebben a faluban, azonban még szabálysértési eljárás, sem feketemunka, sem adócsalás, sem kokányolás…stb.  tárgyában nem volt!!!!!!

Nem csak az adócsalókat, a feketemunkásokat…stb. kell büntetni, hanem azokat a személyeket is, akik ezekhez az emberekhez hozzák a javítani valót,- vállalják az életveszélyt- s azokat is, akik szemet, fület zárva tartják, a füleikbe ólmot öntenek!!! Nyelvüket kitépetik…

Higgye el Veres Úr, a bejelentőknek hinni kell… mert nem mindenki hazudik! Ez fontos elem a rend fenntartásában!

Tudja azért alapították a Nonprofit  Kft-ét Bakson, hogy a lakosságnak segítsenek a ház körüli munkában, valamint a villany, a gáz, a víz szerelésében, javításában az asztalosi munkában…stb.

A házunkat a vihar megtépázta! Több fa megadta magát. A fenyőfa ágai leszakadtak! A diófa koronája kettéhasadt!

Megkérem Önt, hogy a feldarabolt fahulladékot szíveskedjenek elvinni az udvarunkból! A munkások megígérték, hamarosan ide érnek…vártuk, vártuk,

 

2017, június 30                                                                        -oil-

 

 

 

Leave a Reply 1067 megnézve, 1 alkalommal mai nap |