< Böngészés > Főoldal / Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Közélet / Blog article: Egri Törvényszék – Késsel támadt a sértettre, előzetes letartóztatásba került a gyanúsított

| Mobile | RSS

Egri Törvényszék – Késsel támadt a sértettre, előzetes letartóztatásba került a gyanúsított

Egri Törvényszék – Késsel támadt a sértettre, előzetes letartóztatásba került a gyanúsított

A bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását, annak a középkorú férfinek, aki a gyanú szerint 2017. július 1-jén kora este késsel, életveszélyesen megsebesített egy nőt.
A Füzesabonyi Rendőrkapitányság emberölés bűntett kísérlete miatt folytat nyomozást a most előzetese letartóztatásba került férfivel szemben. A nyomozóhatóság azzal gyanúsítja Cs. B-t, hogy 2017. július 1-jén este 19 óra körül előzetes szóváltást követően egy késsel rátámadt egy női ismerősére. A sértett nyolc napon túl gyógyuló, súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.
Az Egri Járásbíróság nyomozási bírája, a Heves Megyei Főügyészség indítványára 30 napra elrendelte egy 56 éves gyanúsított előzetes letartóztatását.
A járásbíróság – az ügyészi indítvánnyal egyetértve – határozatában kifejtette, hogy a bűncselekmény kiemelt tárgyi súlyára, a tanúk befolyásolásának lehetőségére és a bűnismétlés veszélyére tekintettel az előzetes letartóztatás elrendelése indokolt.
A végzés nem jogerős, az ügyész tudomásul vette, a gyanúsított fellebbezett, a védő pedig még nem nyilatkozott, erre három napja van.
A jogerős döntést az előzetes letartóztatás vonatkozásában az Egri Törvényszék hozza meg.
Eger, 2017. július 04.
Egri Törvényszék Sajtóosztály
Leave a Reply 94 megnézve, 1 alkalommal mai nap |