< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Nav / Blog article: Tisztelt Hatvani Tünde NAV Szeged

| Mobile | RSS

Tisztelt Hatvani Tünde NAV Szeged

 

Tisztelt Hatvani Tünde NAV Szeged

 

Telefonbeszélgetésünkre hivatkozva – 2017, július 05 -9 óra 10 perc- leírom az elhangzottakat s a kérését.  IKT:2202456354 levelére.

 

Szerkesztőségünk a jelenlegi kérést, valamint a levelének 3. bekezdésében már teljesítette. Ajánlott levélben elküldtük a NAV- nak a bejelentésünket, amit Szitkai Erzsébet asszonynak címeztem. Abban három eset volt kiemelve:

– Lépné Soós Anita Baks alpolgármestere

– Mihályné Tóth Margit önkormányzati képviselő

– Török József Sándorfalvi autószerelő

A karambolos autómat 2017, március 30 – án vitettem le Budapestről Török Józsefnek a nejem is ott ült velem a trélerben.

A kifizetett munkadíjat 300.000 Ft  április 3- án adtam át Török Józsefnek hazafelé az autójában. Békéscsabára vitt fel, hogy vásároljak egy autót, amiért fizettem 10 000 Ft-t. Azt ígérte egy hónap alatt megjavítja.

A 10 000 Ft a nejem s a házunk előtt adtam át.  Török kijelentette, a nejemnek, hogy megkaptam a 300.000 ezer Ft munkadíjat a férjétől.

2017 május 07 –én elhozta az autót és kért még 50.000Ft, amit én nem fizettem ki.

Kértem tőle az áfás számlákat, nem adott! – valamint, hogy ki volt az autókarosszéria szerelő, számlát adott-e ,az autófényező adott –e számlát-, számlákat!!! Többször is kértem Török urat, hogy adja ide a számlákat, illetve a műszaki boltból vásárolt autóalkatrészekről is a számlákat, mert szeretném leírni az adómból, Erre sarkon fordult s elvitte az autómat.

Több esetben próbálkoztam – telefonon- visszakapni a gépjárművemet, ám nem adta. Ezért feljelentést tettem egy önkényes lefoglalás miatt a Csongrádi RK- on, amit át tettek a szegedi RK -ra.

2017, május 17- én egy ismerősömmel – Korom Ferenccel Sándorfalvi lakos – elmentünk az autóért. Akkor sem volt hajlandó számlákat adni, hiába kértem. A felesége egyszerűen kizavart bennünket az Alkotmány utcai szerelő műhely udvaráról.

Másnap bútort vásároltam s megkértem Korom Ferencet, és Istvánt, hogy legyenek a segítségemre a szállításban. Akkor vették észre, hogy a rendszámról hiányzik a vizsga pecsét. A kocsim vizsgáztatását mindig a Török szerelő vitte el, de ott sem kaptam számlákat sem a szerelésről.

Másnap az autóm olajnyomás lámpája égni kezdett. A Baksi benzinkútnál megkértem a kutast – Istvánt- hogy töltse már fel olajjal a motort. Mikor kivette a mérőpálcát, alig volt benne ½ dc olaj! Kettő liter olajjal töltötte fel. A lámpa nem aludt ki.

Jelenleg is egy szerelőnél van. Ha szándékosság áll fent, akkor megteszem a szükséges lépéseket.

Kérek egy szembesítést Török József autószerelővel.

2017, július 05

Oláh István László

 főszerkesztő

 

A Demokratikus Koalíció Csongrád megyei 3 –as választókerület elnökségének kommunikációért felelős elnökség tagja

Leave a Reply 330 megnézve, 1 alkalommal mai nap |