< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: Nem éppen jellembajnok a baksi jegyző…avagy Belügyminisztérium s Országos Katasztrófavédelmi Főosztály, illetve Alpekné Garda Hilda tű. ezredes asszony figyelem.

| Mobile | RSS

Nem éppen jellembajnok a baksi jegyző…avagy Belügyminisztérium s Országos Katasztrófavédelmi Főosztály, illetve Alpekné Garda Hilda tű. ezredes asszony figyelem.

Nem éppen jellembajnok a baksi jegyző…avagy Belügyminisztérium s Országos Katasztrófavédelmi Főosztály, illetve Alpekné Garda Hilda tű. ezredes asszony figyelem.

Több mint két hete látogattam meg Baks „friss” jegyzőjét.  Úgy gondoltam bemutatkozom, hisz így illő.

Kissé zavarban volt, hisz Búza „védelmét” látta el az ügyvéddel közösen ellenem, mivel ki kértem a nyelvvizsgával kapcsolatos közérdekű adatok megismerésére irányuló közadatokat.

Búza egy notórius feljelentő szubjektív véleményem! Nem tudja elviselni, ha nem neki, van igaza!

De lássuk a medvét!

Közöltem vele, hogy a vihar leszakította a fák ágait, kicsavarta a diófát, az akácfákat, a fenyőfákat s a tombolása súlyos károkat idézet elő. Úgy reagált a bejelentésemre, hogy megkérdezi Búzát, mivel őhozzá tartoznak a közmunkások…/erről már  írtam, s fotókat is fel raktam a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál „baksi igazságok oldala, főszerkesztő blogja…stb.

A választ hamarosan megkapom írásban. Ez idáig nem sikerült. Talán, Búza szabadságon van?! Nem ártana ellenőrizni visszamenőleg 2012 – től  Búza szabadság kiírásait…

Majd felajánlotta a Nonprofit Kft szolgáltatásait, amit a falu nem igen vesz komolyan. Nem tudom megéri-e fenntartani a Kft-t!!!

A falu polgárai a szolgáltatásokat nem a Nonprofit Kft – nél keresik…

Veres Péter!

Várom az önkormányzat támogatását a viharkárok okozta problémákra. Foglaljon állást az állampolgárok mellett, hisz Ön a törvény őre. Nem tehet különbségeket állampolgár és állampolgár között, sem származási, sem faji, sem bőrszín, sem vallás alapján.

A birtokháborítások, a parlagfű irtása, – NÉBI – feketemunka, kontárkodás… stb. területén sem látjuk többen az előírások betartását. Megkérem Önt: ne az indulatai, az érzelmei, sem Búza parancsait ne hajtsa végre gondolkodás nélkül!! Ha kell, mondjon nemet Búzának, hisz Ön a törvény őre s nem Búza csicskása…!

A faluban több családod is érint ez a viharkár. Az belső információm alapján a polgároktól ingyen viszik el a hulladékot, amit a vihar okozott. Kivétel a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált.

Tudomásom szerint a jogalkotó nem tesz különbséget állampolgár és állampolgár között! Erről kellene felvilágosítani Búza gyereket.

A közmunkások feletti hatalom gyakorlása nem privilégium, Búza gyerek,,,azok munkája közérdekű és nem magánjogi elképzelések tárháza, azok az állampolgárok érdekeit-támogatását képviselik..

Ha van vér, a pucájában Búza gyerek, akkor  írja le konkrétan, hogy nem szállítja el a viharkárok okozta hulladékot s vállalja a felelősséget, amit „ön” nem nagyon ismer!!!

2017, július 11

                             Oláh István László

                                                                                                                          főszerkesztő

                A Demokratikus Koalíció Csongrád megyei 3- as választókerületi elnökség kommunikációért felelős elnökség tagja

 

Leave a Reply 244 megnézve, 1 alkalommal mai nap |