< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Németh Szilárd a határon menne neki a “Soros-civileknek”

| Mobile | RSS

Németh Szilárd a határon menne neki a “Soros-civileknek”

2017. július 28. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Németh Szilárd a határon menne neki a “Soros-civileknek”

Még mindig nem túl világos, hogy fog kinézni az Orbán Viktor által belengetett keményítés hogy fog kinézni. Németh nem képes elmagyarázni.

Ismét nagyot alakított a Fidesz erőembere, Németh Szilárd, aki már előző nap elmagyarázta (na jó, nem sikerült neki), mit kell érteni Orbán Viktor tusványosi beszédének újságírókat ekéző részén. A kormányfő ugye feltette a kérdést, hogy “miért nem vagyunk keményebbek a Soros-birodalom magyarországi képviselőivel?”

Az ATV-n Németh megpróbálta ezt jobban kifejteni, de sokadszorra sem sikerült neki. Először azt fejtegette, hogy folyamatos törvénysértés esetén léphet a sorosisták ellen a parlament és a kormány. Bebizonyítani, igazolni nem tudta a törvénysértéseket, de azt mondta, “ezek bizonyítását meg lehet kezdeni”.

Példának azt hozta fel, hogy a civil szervezetek nem “szervezhetnek” a határra illegális bevándorlókat, és a határt sem tehetik tönkre (egyelőre nem tudni olyan esetről, hogy mindezek megtörténtek volna). Németh még a civil szervezetek tengeri mentőmunkáját kárhoztató szavait is felidézte, hogy igazolja magát.

forrás:hír24.hu

Leave a Reply 87 megnézve, 1 alkalommal mai nap |