< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Minden szobába egy pohár ecetes sós vizet tettem, most már minden ismerősöm ugyanezt csinálja

| Mobile | RSS

Minden szobába egy pohár ecetes sós vizet tettem, most már minden ismerősöm ugyanezt csinálja

2017. július 31. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Minden szobába egy pohár ecetes sós vizet tettem, most már minden ismerősöm ugyanezt csinálja

Érdemes kipróbálni!

Ha semmilyen szervi problémánk nincs, és orvosilag igazolva teljesen egészségesek vagyunk, akkor minden bizonnyal a lakásban található negatív energiák okozhatják a problémát. Tegyünk valamit, hogy megszabaduljunk a negatív energiáktól.

Mióta kipróbáltam az alábbi módszert, mintha teljesen ki cseréltek volna. Jól érzem magam a bőrömben, és az energiám is visszajött, a dolgaim pedig egyre jobban mennek.

Ha neked is problémáid vannak, próbáld ki te is!

Hozzávalók:

1 üveg

fehér ecet

granulált só

tiszta víz

Alkalmazás:

Keverd el az össze hozzávalót, töltsd az üvegbe, és helyezd 24 órára olyan helyre a lakásban, ahol a legtöbb időt szoktad tölteni. Ezután újabb 24 órára tedd olyan helyre, amit szintén meg szeretnél tisztítani.

24 óra után nézd meg az üveget, látni fogod, hogy a só felemelkedik a víz felszínére. Amikor felemelkedett, azt jelenti, hogy megtörtént a tisztítási folyamat.

Továbbá a negatív energiáktól meg lehet szabadulni friss kerti, vagy mezei virágcsokor, illóolajok, meditáció, friss gyümölcsök segítségével is.

(Tudásfája)

forrás:blikkRuzs.hu

Leave a Reply 316 megnézve, 1 alkalommal mai nap |