< Böngészés > Főoldal / főszerkesztő blogja, Közélet / Blog article: Ugye megmondtam, – Veres Péter –alkalmatlan- s érdemtelen a jegyzői beosztásra

| Mobile | RSS

Ugye megmondtam, – Veres Péter –alkalmatlan- s érdemtelen a jegyzői beosztásra

Ugye megmondtam, – Veres Péter –alkalmatlan- s érdemtelen a jegyzői beosztásra

Addig csűrte- csavarta a jogszabály paragrafusait, hogy rátekeredett a nyakára. A birtokháborítás megszüntetésére irányuló ellenkező érdemtelen, hanyag, diszkriminatív, aljas szándékból elkövetett szabálysértés volt, amivel a szerkesztőségünket „büntette”!
Majd én megmutatom effektus nem ment le a torkán. Ezen Búza is hahotázott…

Veres Úr! – érik a vessző Önnek, hamarabb kell távoznia szégyenteljes produkciója miatt!!! Hisz Ön törvényt sértett, mint azok a személyek akik ellen szabálysértési eljárást kellett volna indítania! Bruhahahaha

A NÉBIH, akkorát csapot a fejére. hogy hajlongott, mint az ingaóra!

Elmagyarázta a jogszabályok szükségességének betartását, s azt is nyilvánossá tette, hogy egy oknyomozó újságíró bejelentésével, – amit fotókkal bizonyított – szemben milyen magatartást kell tanúsítani, hisz újságíróként a kormányprogramot követi.

A levelében, amit elküldött Veres Úrnak is, több jogszabályt leírt, hogy megkönnyítse a feladatát.

Azt is leírta a NÉBIH, ha nem tesz eleget a jogszabályban foglaltaknak, akkor a Csongrád megyei kormányhivatalhoz kell fordulni,- s ha kell, még feljebb tesszük a lécet – amennyiben ott is ellenállást tapasztalunk,- mint mostanában – teljes külső vizsgálat indul.

Veres Úr!

Megkérem, mondjon le, hisz Ön nem alkalmas sem emberileg, sem szakmailag, sem jogilag erre a feladatokra. Véleményem szerint Ön egy teljes más világban, más közegben él. Az állampolgárok közérdekű bejelentéseit komolyan muszáj vennie, hisz nagymértékben támogatják a kormányunk társadalmi- politikai- gazdasági, valamint az adóügyi ellenőrzésének hatályos munkáját.

Magyarországon csak Ön nem tud erről.

Szíveskedjék minél hamarabb távozni Baksról s ezzel szabad utat enged a tisztességes magatartás felé, kevesebb kontár, adócsaló, segédmunkás szerelőkkel könnyíti meg a Baksi adófizető polgárok pénzügyi életét

Ebben az ügyben ép olyan hibás s felelőtlen politikailag, gazdaságilag Búza Zsolt faluvezető.Lejáratta a saját faluját!! Önnek is távoznia kell a politikából…tudja, a képességei pislákolnak…!
Nem sokáig lesznek már Idézem Önt:

” testi-lelki jó barátai” Tetszik érteni!

A kiírt pályázatokat árgus szemekkel fogjuk figyelni, illetve a képviselő-testület munkáját, ha Önről s a tárgyalásairól van lesz szó.

Oláh István László
főszerkesztő, tanár MDe/Mc

A Demokratikus Koalíció Csongrád megyei 3-as választókerületi elnökségének kommunikációért felelős elnökség tagja
2017, augusztus 16

Leave a Reply 175 megnézve, 1 alkalommal mai nap |