< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Kormányváltást és sajtószabadságot követeltek a tüntetők Budapesten))) Les démocrates ont exigé le changement de gouvernement et la liberté de la presse à Budapest

| Mobile | RSS

Kormányváltást és sajtószabadságot követeltek a tüntetők Budapesten))) Les démocrates ont exigé le changement de gouvernement et la liberté de la presse à Budapest

2017. augusztus 21. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Kormányváltást és sajtószabadságot követeltek a tüntetők Budapesten

A pártállam újraépítésével, a jövő felélésével vádolták a kormányt, és leszögezték: Magyarországnak Európában a helye.

Függetlenség Napja címmel tüntetést tartott az Együtt a Szabad sajtó úton, ahol kormányváltást és sajtószabadságot követeltek – számolt be róla az MTI alapján az Inforádió. Hajdu Nóra, az Együtt alelnöke beszédében emellett a nemzeti együttműködés rendszere néven ismert korrupciós hálózat felszámolását és igazságosabb, tisztességesebb ország létrehozását ígérték, ha kormányra kerülnek.

Felszólalt a tüntetésen a Párbeszéd Magyarországért társelnöke és miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely is, aki az ellenzéki pártok megosztottságát és konfliktusait ostorozta.

“Az államnak az a dolga, hogy védje a polgárokat a hatalommal, a munkásokat a tőkével, a jövőt pedig a jövő felélésével szemben. Ilyen államot kell építeni, és ennek az államnak Európában van a helye” – mondta a zuglói polgármester.

Végzetül Vágó Gábor, a Magyar Korrupcióellenes Szövetség Egyesület alapító tagja beszélt arról, hogy a jelenlegi hatalom újjáépítette a pártállamot, amivel nem a nép, hanem a saját érdekeit szolgálja.

Fotó és címlapkép: MTI / Szigetváry Zsolt

forrás:propeller.hu

Les démocrates ont exigé le changement de gouvernement et la liberté de la presse à Budapest

Le gouvernement a été accusé de reconstruire l’état du parti, de s’engager dans l’avenir et de dire: la Hongrie est en Europe.

Jour de l’Indépendance “a tenu une manifestation dans les Together at the Free Press, où ils ont exigé le changement du gouvernement et la liberté de la presse – a déclaré Inforádió sur le MTI. Nóra Hajdu, vice-président de la coordination, a également exprimé l’élimination d’un réseau de corruption connu sous le nom de système national de coopération et la création d’un pays plus juste et plus honnête lorsqu’il s’agit du gouvernement.

Le discours à la manifestation a été le coprésident et Premier ministre du Dialogue pour la Hongrie, Gergely Karácsony, qui a accusé la division et les conflits des partis d’opposition.

“La tâche de l’État est de protéger les citoyens avec le pouvoir, les travailleurs capables et le futur contre l’avenir. Cet état doit être construit et cet état est en Europe”, a déclaré le maire de Zuglo.

Enfin, Gábor Vágó, membre fondateur de l’Association hongroise de lutte contre la corruption, a parlé du fait que le pouvoir actuel a reconstruit l’état du parti, qui ne sert pas les gens, mais sert leurs propres intérêts.

Photo et photo de couverture: MTI / Szigetváry Zsolt

Source: propeller.hu

Leave a Reply 54 megnézve, 1 alkalommal mai nap |