< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Trump: Maradunk és győzni fogunk Afganisztánban/// Trump: Nous restons et nous gagnerons en Afghanistan

| Mobile | RSS

Trump: Maradunk és győzni fogunk Afganisztánban/// Trump: Nous restons et nous gagnerons en Afghanistan

2017. augusztus 22. | hozzászólás | Fecsegő hírek
Trump: Maradunk és győzni fogunk Afganisztánban

fecsego.eu logo

Isten áldja meg Magyarországot és óvja a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált
Nem jelentett be konkrét számokat az esetleges afganisztáni csapatnövelésről, és nem adott határidőt sem egy majdani kivonulásnak az amerikai elnök, aki az arlingtoni Fort Myer katonai támaszponton mondott beszédet hétfő este. Donald Trump kijelentette, hogy marad az amerikai jelenlét Afganisztánban, és az iraki hibákat elkerülve győzni fognak. A környező országoktól, Indiától és Pakisztántól nagyobb együttműködést vár, utóbbit figyelmeztette, vége azoknak az időknek, hogy elteszik a több milliárd dolláros amerikai támogatásokat, miközben terroristáknak nyújtanak menedéket.

Fotó: MARK WILSON/AFP

Trump szerint az amerikaiak belefáradtak a győzelem nélküli háborúskodásba, ő is így van ezzel. Személy szerint híve a teljes csapatkivonásnak, de hallgatott tanácsadóira. Szerinte a gyors és elhamarkodott kivonulás következményei előreláthatóak és elfogadhatatlanok, mert az így keletkező légüres térbe benyomulnának a terroristák. (BBC)

forrás:444.hu

Trump: Nous restons et nous gagnerons en Afghanistan

Fecsego.eu logo

Dieu bénisse la Hongrie et protège le portail d’information international www.fecsego.eu
Il n’a pas annoncé de chiffres concrets sur l’éventuelle expansion de l’Afghanistan, ni aucun délai pour un retrait futur du président américain qui a parlé à la base militaire de Fort Myer à Arlington lundi soir. Donald Trump a déclaré que la présence américaine en Afghanistan restera et sera victorieuse en évitant les erreurs de l’Irak. Il s’attend à une coopération plus étroite des pays voisins, l’Inde et le Pakistan, a averti ce dernier que le moment est venu de mettre fin aux milliards de dollars d’aide américaine tout en protégeant les terroristes.
Photo: MARK WILSON / AFP

Selon Trump, les Américains sont fatigués de gagner la guerre sans victoire, il le fait. Il a personnellement préconisé le retrait complet de l’équipe mais a écouté ses consultants. Il croit que les conséquences d’un retrait rapide et hâtif sont prévisibles et inacceptables, car les terroristes seraient poussés dans l’espace vide qui en résulterait. (BBC)

Source: 444.hu

Leave a Reply 243 megnézve, 1 alkalommal mai nap |