< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Titokban férjhez ment Orbán második lánya, Sára is

| Mobile | RSS

Titokban férjhez ment Orbán második lánya, Sára is

2017. augusztus 28. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Titokban férjhez ment Orbán második lánya, Sára is

Felcsúton tartották a lakodalmat, sajtóhírek szerint elég nagy biztonsági készültséggel. Az ifjú férj Navracsics Tibor stábjából érkezett.

Egy apa mindig nehezen viseli, ha elviszik a lányát, de ez az élet rendje, lassan kezdem szokni az érzést. Sok boldogságot, Sári és Tamás!

– írta bejegyzésében Orbán Viktor vasárnap.

Titokban ugyanis férjhez ment második lánya, Sára is, a templomi esküvőt a Döbrentei téri református templomban tartották, a lakodalmat Felcsúton táncolták el. A Borsnak egy szemtanú azt mondta: “akkora volt a felhajtás a biztonsági erők részéről, mintha a NATO csúcstalálkozót rendezték volna a faluban”- olvasható a cikkben.

Orbán Sára férje, Orbán újdonsült veje Szokira Tamás, aki a cikk szerint “a Fidesz Külügyi Kabinetjének európai politikai tanácsadójaként kezdte karrierjét. majd Navracsics Tiborral kiment Brüsszelbe, a biztos kabinetjének tagjaként.” Ekkor már együtt jártak a 444 információi szerint Orbán Sárával.

Szokirát a nagyközönség akkor láthatta, mikor Orbánék 2014 tavaszán Rómában jártak, és a miniszterelnök Facebook-oldalára feltöltött képen Szokira is szerepelt.

(Címlapi kép: kormany.hu/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs)

forrás:propeller.hu

Leave a Reply 84 megnézve, 1 alkalommal mai nap |