< Böngészés > Főoldal / Tudomány/gazdaság / Blog article: Ez történik, ha meghosszabbítják a Nazca-vonalakat!

| Mobile | RSS

Ez történik, ha meghosszabbítják a Nazca-vonalakat!

2017. augusztus 31. | hozzászólás | Tudomány/gazdaság

Ez történik, ha meghosszabbítják a Nazca-vonalakat!

Erre senki sem gondolt volna. Az ősi vonalak egy kódot rejtenek, és egy több ezer éves technológia nyomait?

Egy érdekes és egyben elképesztő videóban mutatják be, hogy pontosan mi is történik, ha képzeletben meghosszabbítjuk a Nazca-vonalakt, és kivetítjük őket az egész bolygóra.

A Nazca-vonalak Peru déli részén, a Nazca fennsíkon találhatók, amely 400 km-re Limától és 50 km-re a Csendes-óceán partjától terül el.

1927-ig kellett várni arra, hogy egy perui pilóta véletlenül felfedezze a talajra rajzolt hihetetlen vonalrendszert, és felfogják a rejtély óriási jelentőségét. Vagyis több mint ezer évet a nazca indiánok feltételezett eltűnése után.

Ezen egyenes vonalakról azóta rengeteg különféle nézet és teória terjedt el. Míg az alakzatokat sokak szerint ősi isteneknek hozták létre, hogy azok a magasból csodálhassák ezeket az alkotásokat, addig a hosszú vonalak feltételezett leszállópályák is lehettek a paleoasztronautika hívei szerint.

Egy másik, matematikusok által kreált elmélet szerint az egyenes vonalat egyfajta csillagászati naptárt képeznek, amely lehetővé tette a dátumok és az évszakok kiszámítását.

Nemrég egy férfi készített videót arról, hogy mi történik, ha képzeletben ezeket a vonalakat meghosszabbítják.

 

megdöbbentő felfedezést tett, ugyanis a vonalak meghosszabbítása egy szabályos vonalrendszerben halad keresztül a Földön, mintha valami rácsháló lenne.

Ezen vonalak koordinátái ráadásul viszonylag szabályos helyközönként követik egymást, és mindegyik a Nacza-vonalak régiójából ered, és egy másik helyen futnak össze. Rengeteg különféle teória látott most ezzel kapcsolatban napvilágot.

Egyesek szerint a Nacza-vonalak a bizonyíték arra, hogy egy ősi, térképkészítő technológia állt rendelkezésükre az ősi népeknek, mellyel nagyon nagy pontossággal – a mai műholdakhoz hasonlóan – tudták meghatározni a bolygó egyes vidékeinek elhelyezkedését.

Mások szerint a Nazca-vonalak összefutása valamiféle központ lehetett.

Talán még az sem kizárt, hogy egyfajta pólus középpont lehetett, azért eredtek onnan vonalak, bár erre geológiai bizonyíték nem áll rendelkezésre.

Bármi is lehet az oka, a szabályosság nem lehet véletlen, sőt! Oka volt annak, hogy a Nazca-vonalak ezt a szabályosságot követték. És az oka lehet akár egy földönkívüliek által átadott tudás, vagy technológia léte is…

 

forrás: a világTitkai

Leave a Reply 466 megnézve, 1 alkalommal mai nap |