< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Magyarország – Lettország 3-1

| Mobile | RSS

Magyarország – Lettország 3-1

2017. szeptember 1. | hozzászólás | Sport

Magyarország – Lettország 3-1

Futballválogatottunk hozta a kötelezőt, de mivel Svájc és Portugália is győzött, a csoportelsőséget már biztosan nem szerezhetjük meg, és a második helyre is csak matematikai esélyünk maradt.

A magyar labdarúgóválogatott 3-1 arányban győzött Lettország ellen világbajnoki selejtezőn. Mivel a szintén a B csoportban játszó Svájc és Portugália is győzött, a csoportelsőséget már biztosan nem szerezhetjük meg.

Bernd Storck szövetségi kapitány együttese már a hatodik percben vezetést szerzett Kádár Tamás fejesével, húsz perccel később pedig Szalai Ádám – szintén fejjel – megduplázta az előnyt. A szünet előtt Korhut Mihály hatalmas hibáját Gints Freimanis büntette meg. A végeredmény a második félidő közepén egy lett öngóllal alakult ki.

A mostani sikerrel továbbra is harmadik helyen álló, de a vb-részvételt illetően reménytelen helyzetben lévő magyarok vasárnap az Európa-bajnok portugálokat fogadják a Groupama Arénában.

A pótselejtezőt érő második hely eléréséhez az kellene, hogy miközben az utolsó 3 fordulóban a magyar válogatott 9 pontot szerez, Portugália mindössze egyet, ráadásul brutálisan növeljük a gólkülönbségünket.

fecsego.eu/atv.hu

Leave a Reply 126 megnézve, 1 alkalommal mai nap |