< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Vona eddigi legdurvább felszólalása a Parlamentben)))) Le discours du haut-parleur au Parlement aujourd’hui

| Mobile | RSS

Vona eddigi legdurvább felszólalása a Parlamentben)))) Le discours du haut-parleur au Parlement aujourd’hui

2017. szeptember 5. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Vona eddigi legdurvább felszólalása a Parlamentben

“…amióta Önök kormányon vannak eltűnt a szervezett bűnözés Magyarországról, megszűnt a szervezett alvilág működése. Miért szűnt meg a szervezett alvilág és a szervezett bűnözés? Azért, mert Önök a szervezett alvilág és a szervezett bűnözés. Egy olyan politikai maffiát hoztak létre, amely mellett egyszerűen nincs levegő és nincs tér… Ha valami Önöknek megtetszik azt egyszerűen elveszik. Ha valaki Önöknek nem tetszik azt egyszerűen elteszik az útból… ”

forrás:propeller.hu

Le discours du haut-parleur au Parlement aujourd’hui

“Depuis que votre gouvernement a disparu du crime organisé en Hongrie, le fonctionnement du sous-monde organisé a cessé, pourquoi les infidélités organisées et le crime organisé ont disparu, parce que vous êtes un sous-monde organisé et un crime organisé, une mafia politique a été créée, où il n’y a tout simplement pas d’air et il n’y a pas de place … Si vous l’aimez, vous serez simplement perdu. Si vous ne l’aimez pas, vous ne serez tout simplement pas éloigné … ”

Source: propeller.hu

Leave a Reply 75 megnézve, 1 alkalommal mai nap |