< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Napi horoszkóp – 2017. szeptember 13.

| Mobile | RSS

Napi horoszkóp – 2017. szeptember 13.

2017. szeptember 13. | hozzászólás | Közélet

Napi horoszkóp – 2017. szeptember 13.

Napi előrejelzés 12 jegy számára

A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

KOS BIKA IKREK RÁK OROSZLÁN SZŰZ
MÉRLEG SKORPIÓ NYILAS BAK VIZÖNTŐ HALAK

KOS: (március 21 – április 20.)

Amíg fontosnak tartja az ügyet, nem lehet probléma. Képes harcolni még akkor is, ha a kétkedők hangja felerősödik. Ha azonban már Ön se gondolja úgy, hogy az elérhető célok valóban előrelépést is jelentenének, könnyen letérhet az útról, ha egy akadályt lát. Az Ön hozzáállása befolyásolja az eredményeket, minden egyéb tényező ugyanis kizárható, áthidalható vagy akár még a kérdés érdekébe is állítható.

 

Ne az elért eredmények jelentsék a sikerét ennek a napnak, mert azok most elmaradnak. Elsősorban előkészületi munkákat végez, még nem érkezett el az ideje annak, hogy besétáljon a célba. De mindent megtehet annak érdekében, ha már összeáll a kép, mindezt könnyedén megtehesse, mert mérlegeli a várható nehézségeket és megtervezi azokat a lépéseket, amelyekre szüksége lesz.

 

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

BIKA: (április 21 – május 21.)

Ha kiválasztja az utat, addig nem nyugszik, míg célba nem ér. Nem hoz elhamarkodott döntést, ezért bizonytalannak tűnik, a környezetében élők magára hagyják. Pedig elszánt, de nem szeretne kapkodni, úgy kitűzni a célokat, hogy nem gondolja alaposan át a következményeket. Az erre fordított idő nem elvesztegetett, éppen azt az erőt és energiát összpontosítja, amire nagy szüksége lesz így, hogy végül egyedül marad.

 

Miközben halad az útján, könnyen eltapossa azokat, akik esetleg nem értenek Önnel egyet. A határozottság szükséges, de ez ne jelentse azt, hogy a kétkedőket, kérdéseket feltevőket ellenségnek tekinti. Sokkal inkább tekintsen úgy rájuk, mint akik tanácsokkal látják el, hiszen ha végighallgatja őket türelmesen, éppen arra hívják fel a figyelmét, hol kell számítania nehézségekre, esetleg meghátrálásra késztető akadályokra.

 

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

IKREK: (május 21 – június 21.)

Nehezen parancsol az érzelmeinek, de talán jobb is, ha engedi felszínre törni. A belső feszültség abból táplálkozik, hogy más képet kell mutatnia a külvilágnak, mint ami Önben lejátszódik. Végre megszűnne ez a kettősség és ismét a feladataira összpontosíthatna. Ügyeljen persze arra, hogy az indulatok ne ragadják magukkal, de legyen őszinte és nyílt, hogy ettől a tehertől végre megszabaduljon.

 

Bár már új feladatokat keres, ne feledkezzen meg az elmaradásairól sem. Ugyan az utóbbi napokban sikerült ezek jó részét ledolgoznia, de éppen azok várnak még Önre, melyekkel nem szívesen foglalkozik. Nem talál azonban olyan embert, aki ezt a terhet levenné a válláról és Ön helyett elvégezné, így gondolatban már most barátkozzon azzal, hogy ezek bizony még mindig Önre várnak. Az új kihívások közé iktassa be ezeket is.

 

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

RÁK: (június 22 – július 22.)

Úgy érzi, most elvesztette az irányítást és így már nehéz lesz továbbra is kézben tartani a folyamatok alakulását. Márpedig Önnek kell az ügyet végigvinni még akkor is, ha most nem látja át. Nyugodtan álljon meg és gondolja át, mikor is tértek le a kijelölt útról és mi vezetett oda, hogy ez előfordulhatott. Ha erre megtalálja a magyarázatot, akkor már a megoldás is körvonalazódik, bár az még várat magára, de legyen türelemmel.

 

Szívesen menekülne ki a világból, de ezt nem teheti meg. A saját érdekében azonban bátran mondjon nemet minden olyan felkérésre, amelynél olyan érzése van, csak kihasználnák. Sok csalódás érte az elmúlt napokban, nincs szüksége arra, hogy most azokat az embereket is elveszítse, akik eddig még kiérdemelték a bizalmát. Róluk is le fog hullani ugyan a lepel, de majd ha ismét megerősödött és képes lesz azt is feldolgozni.

 

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

OROSZLÁN: (Július 23 – augusztus 23.)

Ha túl sok feladatot tervez be, végül kevesebbel végez. Amíg azt látja maga előtt, hogy nincs ideje megállni, egyre feszültebb és hibázik. Rangsorolja inkább a kötelezettségeket, a határidősöket vegye előre, de a többit most tegye félre. Így közbeiktathat szüneteket, kiszellőztetheti a fejét és minden egyes folyamatot tiszta fejjel kezdhet, elkerülve ezzel azt, hogy tévútra kerüljön és elveszítse a célt a szeme elől.

 

Ön ugyan próbál talpon maradni, de az idő előrehaladtával ez egyre nehezebb. A feje felett már napokkal ezelőtt összecsaptak a hullámok, eddig azonban sikeresen a felszínen maradt. Mostanra azonban megjelentek az ellenségei is, akik viszont igyekeznek felgyorsítani az eseményeket, így késztetve Önt a kapkodásra és ezzel a hibázásra is. Ne engedje, hogy kizökkentsék a gondolataiból, hiszen készült vészforgatókönyv, csak ezt kell használnia.

 

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

SZŰZ: (augusztus 24 – szeptember 22.)

Nehezen tudja kezelni a feszült helyzeteket, ezért igyekezzen azokat elkerülni. Bár mindig vannak válaszai, amivel időt nyerhet egy-egy vita során, most ezek se jönnek úgy a szájára, hiszen fáradt, kimerült. Ha már érzi a vihar közeledtét, inkább hagyja el a helyszínt, próbáljon meg visszavonulva tevékenykedni. Ha nem kerül az irigyei látóterébe, képes lehet elérni a céljait, ami visszaadja a hitét önmagában.

 

Azt már látja, hogy letért a helyesek vélt útról, csak még nem tudja, miért és mikor. Márpedig visszatalálni csak akkor tud, ha megtalálja, vajon Ön hibázott vagy mások rendezték így. Ha végül világossá válik, kinek is köszönheti ezt a közjátékot, akkor se a feszültségét vezesse le rajta, inkább állítsa maga mellé, hogy a későbbiekben már ne okozhasson ilyen kellemetlenséget és megértse Önt.

 

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

MÉRLEG: (szeptember 23 – október 23.)

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

SKORPIÓ: (október 24 – november 22.)

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

NYILAS: (november 23 – december 21.)

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

BAK: (december 22 – január 20.)

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

VÍZÖNTŐ: (január 21 – február 18.)

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

HALAK: (február 19 – március 20.)

Heti horoszkóp | Havi horoszkóp

forrás:ma.hu

Leave a Reply 46 megnézve, 1 alkalommal mai nap |